Εξιχνιάστηκε κλοπή σε οδοντιατρείο

Εξιχνιάστηκε κλοπή σε οδοντιατρείο

http://www.elliniko-argyroupoli.gr/uplds/image/PHOTOS/MKIE3.jpg

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα, των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, κλοπή σε οδοντιατρείο στην πόλη των Ιωαννίνων.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 32χρονου ημεδαπού για κλοπή και ενός ακόμη 31χρονου ημεδαπού για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιοποίησης στοιχείων που προέκυψαν από το προανακριτικό έργο, ταυτοποιήθηκε η δράση του 32χρονου, στη διάρρηξη οδοντιατρείου στην πόλη των Ιωαννίνων, κατά την οποία στις (22-09-2015) το μεσημέρι, αφού παραβίασε αρχικά την είσοδο του ιατρείου, αφαίρεσε από εσωτερικούς χώρους του, ένα φορητό υπολογιστή και δύο μπλοκ συνταγών.

Η εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας επικεντρώθηκε στη συνέχεια στη διερεύνηση της εμπλοκής ενός ακόμη 31χρονου, τον οποίο βαρύνει η κατηγορία της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ο κλεμμένος υπολογιστής.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Εξιχνιάστηκε κλοπή σε οδοντιατρείο Εξιχνιάστηκε κλοπή σε οδοντιατρείο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 25, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.