Δήμος Φιλιατών - ένας χρόνος θητείας Οι δημότες κρίνουν και γράφουν

Δήμος Φιλιατών - ένας χρόνος θητείας
Οι δημότες κρίνουν και γράφουν


«Αν είναι να μείνωμε ημείς νηστικοί, ας πάη στο διάβολο η ελευθερία. Έφαγαν αυτοί, ας φάμε και εμείς τώρα»

Από τα πρακτικά της Α Εθνικής Συνέλευσης των Ελλήνων 1843-1844, η δήλωση ατάκα του Μακρυγιάννη (ναι του γνωστού)

Σας θυμίζει κάτι;

Σε κάθε εκλογές μας δίνεται η ευκαιρία να παρατηρήσουμε τη χρήση ιδεών για την σωτηρία αυτού του τόπου, πάνω απ' όλα για θεατρική κατανάλωση όπου βοηθά την φιλοδοξία των ανθρώπων, κυρίως αυτών που εκλιπαρούν για μια ψήφο.

Ο λόγος, για τους αιρετούς του Δήμου Φιλιατών, οι οποίοι προεκλογικά είχαν προτάσεις, αλλά τώρα αποδεικνύεται ότι οι προτάσεις τους υπήρχαν επειδή απλώς και μόνο τις σκέφτηκαν και άρα με την ίδια ευκολία τις καταργούν.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΗΡΩΙΣΜΟΣ, ΜΑΤΣΙΣΜΟΣ (αντριλίκι)

Τα 3 στοιχεία που επικρατούν αυτή τη στιγμή στο Δήμο, τόσο από τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους, όσο και από τους μόνιμους υπαλλήλους.

Και είναι τα 3 βασικά χαρακτηριστικά του πρωτοφασισμού.

Η παραδοσιαρχία ήταν η τροφή της ναζιστικής εσωτερικής γνώσης.

Συνεπώς δεν μπορεί να υπάρξει καμία πρόοδος στη γνώση, η αλήθεια έχει ήδη καταγραφεί μια για πάντα και εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίζουμε να ερμηνεύουμε το δυσνόητο μήνυμα της.

Μέσα σ' αυτήν την προοπτική ,όλοι μαθαίνουν πως πρέπει να γίνουν ήρωες.

Ο ήρωας είναι ένα εξαιρετικό ον, αλλά για την πρωτοφασιστική ιδεολογία ο ηρωισμός είναι κανόνας .

Επειδή και ο συνεχής πόλεμος και ο ηρωισμός είναι δύσκολα παιχνίδια ,ο πρωτοφασίστας μεταθέτει τον πόθο του για εξουσία στη σεξουαλική συμπεριφορά του.

Έτσι προκύπτει και ο ματσισμός .

Και επειδή και το σεξ είναι δύσκολη υπόθεση, ο πρωτοφασίστας ήρωας, αποκτά βίαιες συμπεριφορές σαν φαλλικό υποκατάστατο.

Ο Δήμος Φιλιατών είναι αντιπαραγωγικός, μας ταλαιπωρεί, δεν μας εξυπηρετεί, διότι οι περισσότεροι μόνιμοι υπάλληλοι που τον στελεχώνουν, μπήκαν με ρουσφέτι, γλείψιμο και αναξιοκρατία.

Οι κοπρίτες δημόσιοι υπάλληλοι λοιπόν , όπως τους χαρακτηρίζει σε πρόσφατη δήλωση του ο Πάγκαλος, οι οποίοι έχουν μεγαλύτερους μισθούς από όλους μας, αλλά και απολαβές (επιδόματα, άδειες, ασφάλεια), ξεχνάνε ότι έχουν διοριστεί για κάποιο λόγο , δηλαδή για να εργάζονται .

Ξεχνάνε όμως τις υποχρεώσεις τους και τα καθημερινά καθήκοντα τους και για αυτό φοβούνται την αξιολόγηση της Τρόικας.

Πότε επιτέλους θα συντρίβει αυτό το σύστημα που αναπαράγει τη σαπίλα;

Σύστημα που βαφτίζει δικαιοσύνη την ατιμωρησία του, δημοκρατία τον διεφθαρμένο του εαυτό και ευτυχία την κενότητα και τον ευδαιμονισμό??

Πότε θα τελειώνουμε επιτέλους;

«Αριστείδης Αλωπεκής»
Δήμος Φιλιατών - ένας χρόνος θητείας Οι δημότες κρίνουν και γράφουν Δήμος Φιλιατών - ένας χρόνος θητείας  Οι δημότες κρίνουν και γράφουν Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 07, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.