Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ … ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΟΙ «ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ (Ο ΡΟΛΟΣ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ)

Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ … ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ
ΟΙ «ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
(Ο ΡΟΛΟΣ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ)

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΛΜΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Αγαπητέ εκδότη και σχολιαστή.
Με πολλές επιφυλάξεις είχα διαβάσει σχόλιό σου, σχετικό με την αναγκαιότητα δραματικής μείωσης, που προσωπικά την είχα
αποκαλέσει κατάργηση, του αριθμού των Αντιδημάρχων.
Φοβάμαι πως δικαιώνεσαι, για μια ακόμη φορά, σε ένα ακόμη θλιβερό γεγονός της τοπικής μας Αυτοδιοίκησης.
Παρακολουθώ με έντονη ανησυχία και χωρίς να κρύψω την οργή μου, το «πάρτι» εξουσίας που επιδεικνύουν Αντιδήμαρχοι στο νομό μας.
Διαβάζω στον τοπικό τύπο φαιδρά καμώματά τους που σαν πολίτη και δημότη με κάνουν να ντρέπομαι για τον πολιτικό πολιτισμό τους.
Παρακολουθώ πολλές συζητήσεις συμπολιτών μας και συμμερίζομαι τις απορίες τους για την ανικανότητα των Δημάρχων να ελέγξουν τα των Δήμων τους και να προστατέψουν τον θεσμό της Αυτοδιοίκησης από τις τριτοκοσμικές συμπεριφορές των άμεσων – υποτίθεται – συνεργατών τους και να τους παρακολουθούν άβουλα ή και ακόμη να τους καλύπτουν ύποπτα.
Είναι γεγονός αναμφισβήτητο, πως στα ψευδεπίγραφα αυτά αυτοδιοικητικά στελέχη, ισχύει κατά γράμμα και απόλυτα το θυμόσοφο του λαού μας «δώσε θάρρος στον χωριάτη, να σου ανέβει στο κρεβάτι».
Θα πίστευε κανείς, πως τα άτομα αυτά (λυπάμαι που τους βάζω όλους στο ίδιο τσουβάλι, αλλά οι ίδιοι το επιτρέπουν, αφού οι «αμόλυντοι» δεν αντιδρούν, μάλλον λόγω της παρεξηγημένης συναδελφικής αλληλεγγύης) πολιτεύονται για τον μισθό τους, τον οποίο έχουν προεξοφλήσει με τις προεκλογικές συμφωνίες, οι οποίες συμφωνίες καθιστούν τους Δημάρχους άβολα ανθρωπάκια.
Φοβάμαι πως δεν αρκούνται μόνο στον μισθό.
Ερωτεύονται παράφορα την εξουσία και μ’ αυτήν την πάθηση καθίστανται επιδειξιομανείς, χωρίς να απεμπολούν και τα «αργύρια» κάθε είδους και φύσεως, των πελατειακών σχέσεων που αναπτύσσουν και τις οποίες φροντίζουν να μην τις κρύβουν από τον λαό, ακόμη και όταν ρισκάρουν το άγγιγμα του χεριού της Δικαιοσύνης.
Κύριε εκδότη.
Δεν τολμώ ούτε να σε συγχαρώ για τις μέσω των σχολίων σου προβλέψεις, ούτε να σου επιτεθώ για την αναποτελεσματικότητα αυτής σου της δημοσιογραφικής υποχρέωσης.
Παίρνω όμως την αφορμή να απευθυνθώ από τις φιλόξενες στήλες της εφημερίδας σου, σε κάποιους Δημάρχους με την Ελληνικότατη φράση «λυπάμαι για λογαριασμό σας».

Με τιμή
Χ.Π.
Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ … ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΟΙ «ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ (Ο ΡΟΛΟΣ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ) Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ … ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΟΙ «ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ (Ο ΡΟΛΟΣ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.