Ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης Χρήστος Γιαννόπουλος επέλεξε στίχους του συμπολίτη μας Δημήτρη Θωμάζου για δύο νέα του τραγούδια (+ΒΙΝΤΕΟ)

Ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης Χρήστος Γιαννόπουλος επέλεξε στίχους του συμπολίτη μας Δημήτρη Θωμάζου για δύο νέα του τραγούδια (+ΒΙΝΤΕΟ)


Ευχάριστη έκπληξη για εμάς ήταν όταν μάθαμε ότι ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης Χρήστος Γιαννόπουλος επέλεξε στίχους συμπολίτη μας για να δημιουργήσει δύο από τα τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν σε δύο CD στα τέλη Σεπτεμβρίου. 
Πιο συγκεκριμένα , οι στίχοι του Δημήτρη Θωμάζου επιλέχθηκαν μαζί με άλλων , ήδη γνωστών στιχουργών , στο CD «Ένα δέντρο που το λένε αυλαία» και στο «Μουσικές διαδρομές» παραγωγής 2015. 
Το τραγούδι «Θα την ζούσα και πάλι» που τραγούδησε ο Νίκος Μπλιός και θα το ακούσουμε στην μουσική συλλογή «Ένα δέντρο που το λένε Αυλαία» και το «Σ’ αυτή την πόρτα» που τραγούδησε η Αλεξάνδρα Λυκούδη και θα το ακούσουμε στις «Μουσικές διαδρομές» του Γιαννόπουλου. 
Ήδη τα τραγούδια αυτά υπάρχουν εδώ και ένα μήνα περίπου , μαζί με τα υπόλοιπα πολύ όμορφα τραγούδια , στο YouTube και χωρίς ακόμα να γίνουν οι απαραίτητες προωθήσεις σε σταθμούς και μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν αποσπάσει πολύ καλές κριτικές και τα προωθούν από μόνοι τους κάποιοι ραδιοσταθμοί με παγκόσμια εμβέλεια μέσω Ιντερνέτ και κάποιοι στα FM . 
Θα κυκλοφορήσουν στην αγορά τέλη Σεπτεμβρίου και στα μέσα Οκτωβρίου θα γίνει η παρουσίαση των τραγουδιών ζωντανά , μπροστά στο ευρύ κοινό , σε αίθουσα που θα επιλεχθεί στην Αθήνα. 
Στην εκδήλωση αυτή θα παρευρεθούν πολλοί καλλιτεχνικοί παράγοντες , μέσα μαζικής ενημέρωσης , τραγουδιστές και στιχουργοί. 
Καλοτάξιδα να είναι τα τραγούδια σας και καλή συνέχεια φίλε Δημήτρη.
 
 
Ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης Χρήστος Γιαννόπουλος επέλεξε στίχους του συμπολίτη μας Δημήτρη Θωμάζου για δύο νέα του τραγούδια (+ΒΙΝΤΕΟ) Ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης Χρήστος Γιαννόπουλος επέλεξε στίχους του συμπολίτη μας Δημήτρη Θωμάζου για δύο νέα του τραγούδια (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 04, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.