Βρώμα και δυσωδία εκπέμπει ο Δήμος Ηγουμενίτσας

Βρώμα και δυσωδία εκπέμπει ο Δήμος Ηγουμενίτσας


Βρώμα και δυσωδία εκπέμπει ο Δήμος Ηγουμενίτσας, από άκρη σε άκρη.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με το πρώην πάρκο στη θέση γωνιά Ηγουμενίτσας.


Το σημείο κάποτε ήταν σημείο αναφοράς, όπου όλοι οι τουρίστες σταματούσαν για να θαυμάσουν τη θέα της πόλης της Ηγουμενίτσας αλλά και κάτοικοι της πόλης το επέλεγαν για να περάσουν μερικές ώρες ξεγνοιασιάς μαζί με τα παιδιά τους.


Σήμερα η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική με τα σκουπίδια και τη βρωμιά να έχουν κατακλύσει το σημείο και αντί για τουρίστες και κάτοικους να απολαμβάνουν τη θέα, στο σημείο βρίσκονται μόνο σκυλιά που αναζητούν ένα φαγώσιμο σκουπίδι.


Τα κιόσκια και τα παιχνίδια της παιδικής χαράς έχουν σαπίσει, ενώ τα ξερόχορτα έχουν καλύψει ολόκληρο το πάρκο.

Μάταια έχουν γίνει εθελοντικοί καθαρισμοί αλλά και δεντροφυτεύσεις, τόσο από συλλόγους όσο και από την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας.

 

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας που είναι και ο διαχειριστής του πάρκου το έχει εγκαταλείψει στη τύχη του και στις δυνάμεις της φύσης.

Οι φωτογραφίες του Ράδιο Ηγουμενίτσα από το σημείο μιλάνε από μόνες τους, με τα χιλιάδες σκουπίδια να είναι τα μόνο που έχουν μείνει πλέον να ... αγναντεύουν τη θέα.

 

Κρίμα για τη Δημοτική Αρχή και κυρίως για τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας, ο οποίος κατάγεται από το Λαδοχώρι, στα όρια του οποίου βρίσκεται το πάρκο. 






Βρώμα και δυσωδία εκπέμπει ο Δήμος Ηγουμενίτσας Βρώμα και δυσωδία εκπέμπει ο Δήμος Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 29, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.