ΠΑΛΑΙΑ Ε.Ο. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ – ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ - ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ

ΠΑΛΑΙΑ Ε.Ο. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ – ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ - ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ


Οι καταγγελίες πληθαίνουν, από μέρα σε μέρα, για τα πλατάνια (από τη γνωστή ασθένεια) που σπάνε ή ξεριζώνουν και πλακώνουν την άσφαλτο της παλαιάς Εθνικής Οδού Ηγουμενίτσας – Ιωαννίνων.
Μάλιστα στο ύψος της Κορύτιανης, σύμφωνα με καταγγελίες, από θαύμα γλίτωσε διερχόμενο αυτοκίνητο και σώθηκαν οι επιβάτες του.
Δεν γνωρίζουμε αν οι καταγγελίες αυτές έχουν φτάσει στ’ αφτιά των αρμόδιων Αρχών του τόπου (Περιφέρεια, Δήμοι) και τις τυχόν αντιδράσεις τους.
Εκείνοι, ευτυχώς είναι λίγοι, που συχνά κινούνται από τον δρόμο αυτό, απαιτούν να γίνει έλεγχος όλων των πλατανιών που είναι στα άκρα του.
Να κοπούν τα αρρωστημένα και να απομακρυνθούν, για να εξασφαλιστεί ή ακίνδυνη διακίνηση οχημάτων, ανθρώπων αλλά και ζώων.
ΠΑΛΑΙΑ Ε.Ο. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ – ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ - ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΑΛΑΙΑ Ε.Ο. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ – ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ - ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 29, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.