ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟ ΓΡΑΙΚΟΧΩΡΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΕΛΕΝΙΤ;

ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟ ΓΡΑΙΚΟΧΩΡΙ
ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΕΛΕΝΙΤ;


Δεν στέγνωσε η μελάνη από το κείμενο ανάδειξης της παράνομης χωματερής στο παλαιό Γραικοχώρι και αναγνώστης μας, μας πληροφόρησε ότι τσάπα και φορτηγό του Δήμου, μάζεψαν τα σκουπίδια.
Θα μπορούσε κανείς να συγχαρεί τη Δημοτική Αρχή και ιδιαίτερα την υπηρεσία Καθαριότητας, για την άμεση αντίδραση μετά το δημοσίευμά μας.
Το δικαιούνται.
Όμως η κίνησή τους αυτή, είχε και πολύ σοβαρές παράπλευρες συνέπειες. Όπως μας ενημέρωσε ο αναγνώστης μας, στα σκουπίδια αυτά ήταν πολλά τεμάχια ΕΛΕΝΙΤ, μικρού και μεγάλου μεγέθους.
 
 
Τα οποία φορτώθηκαν μαζί με τα υπόλοιπα σκουπίδια.
Γεννάται έτσι το ερωτηματικό.
Άραγε η Δημοτική Αρχή, η υπηρεσία καθαριότητας, η Διοίκησή της και το εργατικό της προσωπικό, είναι ενήμεροι για τους κανονισμούς και τους νόμους διαχείρισης του ... συγκεκριμένου αυτού υλικού;
Γνωρίζουν ότι νόμοι του Κράτους και Ευρωπαϊκοί Κανονισμοί επιβάλλουν ειδικό και ιδιαίτερο καθεστώς καταστροφής του πλέον καρκινογόνου αυτού προϊόντος, του ΕΛΕΝΙΤ;
Επειδή κανείς και δίκαια, θα μπορούσε να απαντήσει αρνητικά στα ερωτήματα αυτά, παρακαλούμε θερμά τη Δημοτική Αρχή να προβεί στην απαραίτητη έρευνα, ώστε να βρεθούν τα ΕΛΕΝΙΤ, να διαχωριστούν από τα άλλα σκουπίδια και να κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
Βέβαια, αν δεν θεωρηθούμε θρασείς, θα παρακαλούσαμε τον Δήμαρχο, Ιωάννη Λώλο, να ενημερώσει τους πολίτες, για την υπόθεση.
Αν βέβαια καταδεχθεί και να του το επιτρέψουν οι άμεσοι συνεργάτες του.
Υ.Γ. (Άσχετο): Κάποτε θα διαπιστώσετε πως μπροστά σας δεν είναι ο χειραγωγημένος φόβος των ιθαγενών, αλλά ο ανεξέλεγκτος θυμός του προβληματισμένου ως προσβεβλημένου λαού!
ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟ ΓΡΑΙΚΟΧΩΡΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΕΛΕΝΙΤ; ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟ ΓΡΑΙΚΟΧΩΡΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΕΛΕΝΙΤ; Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 30, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.