Σύλληψη δύο διακινητών στην Ηγουμενίτσα, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, έναν μη νόμιμο μετανάστη

Σύλληψη δύο διακινητών στην Ηγουμενίτσα, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, έναν μη νόμιμο μετανάστη


Συνελήφθησαν, εχτές (10-9-2015) το πρωί, στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, δύο αλλοδαποί διακινητές, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 43 και 27 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας έναν ομοεθνή τους, μη νόμιμο μετανάστη.

Ειδικότερα, στην είσοδο της Εγνατίας Οδού, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με ελληνικές πινακίδες, που οδηγούσε ο 43χρονος με συνοδηγό τον 27χρονο, διαπίστωσαν ότι μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής, έναν 31χρονο ομοεθνή τους, ο οποίος στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι σε βάρος του λαθρομετανάστη εκκρεμούσε επιπρόσθετα, μέτρο απαγόρευσης εισόδου λόγω δικαστικής απέλασης.

Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, τρία (3) κινητά τηλέφωνα καθώς και το χρηματικό ποσό των (790) ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή των δραστών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας.

Σύλληψη δύο διακινητών στην Ηγουμενίτσα, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, έναν μη νόμιμο μετανάστη Σύλληψη δύο διακινητών στην Ηγουμενίτσα, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, έναν μη νόμιμο μετανάστη Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 11, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.