Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ως υπεύθυνοι καταστήματος «μπαρ», για μαστροπεία

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ως υπεύθυνοι καταστήματος «μπαρ», για μαστροπεία
 
Συνελήφθησαν, εχτές (01-09-2015) μετά τα μεσάνυκτα στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας και του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 40 και 44, ως υπεύθυνοι καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για μαστροπεία, ενώ για το ίδιο αδίκημα, αναζητείται η 38χρονη ημεδαπή, ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Επιπλέον, σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων, σε βάρος μιας 32χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Λιβερίας, υπαλλήλου του καταστήματος.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο συλληφθέντες, οι οποίοι εργάζονταν ως υπεύθυνοι καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια –μπαρ) στην Άρτα, προήγαγαν στην πορνεία την 32χρονη αλλοδαπή, εργαζόμενη στο κατάστημα, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Στο πλαίσιο των ερευνών, κατασχέθηκε ένα τετράδιο με χειρόγραφες σημειώσεις και ένα πλαστό χαρτονόμισμα των (50) ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ως υπεύθυνοι καταστήματος «μπαρ», για μαστροπεία Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ως υπεύθυνοι καταστήματος «μπαρ», για μαστροπεία Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.