Πήρε το διπλό στην Πιερία ο Θεσπρωτός στην πρεμιέρα της φετινής Γ ΄Εθνικής (+ΒΙΝΤΕΟ)


Πήρε το διπλό στην Πιερία ο Θεσπρωτός στην πρεμιέρα της φετινής Γ ΄Εθνικής (+ΒΙΝΤΕΟ)

Στο παιχνίδι που σας μετέφερε LIVE το thesprotiaball από την Κατερίνη, ο Θεσπρωτός πέτυχε σπουδαία νίκη με 0-1, έχοντας καλή απόδοση, χάρη σε καταπληκτικό γκολ του Στεφανίδη.Ο Θεσπρωτός είχε την πρώτη μεγάλη στιγμή του ματς με τον Στεφανίδη να μη σκοράρει από κοντά, με την Πύδνα να απαντά στις ευκαιρίες με τον Μακράκη στο 14΄ να αστοχεί προ κενής εστίας.
  
Ο Θεσπρωτός είχε ακόμα μια εξαιρετική φάση, μετά από ανάποδο ψαλίδι του Στεφανίδη στο 17', έπειτα από στρώσιμο του Νάκου με το κεφάλι. Στο 23' ο Παυλίδης κέρδισε πέναλτι από τον Σουκρήογλου, αλλά ο Κωνσταντάκος απέκρουσε την εκτέλεση του Τσιούνη και κράτησε το μηδέν. Μέσα σε ένα τρίλεπτο ο Θεσπρωτός είχε δύο καλές στιγμές με κεφαλιές, στο 57΄και το 60' με τον Ταταρίδη να αποκρούει τις προσπάθειες των Νάκο και Στεφανίδη.
  
Και φτάσαμε στο 69', οπότε ο Στεφανίδης πέτυχε με καταπληκτική λόμπα το 0-1 για το Θεσπρωτό, μετά από κάθετη πάσα του Νάκου. Το πλατανόφυλλο απείλησε και για δεύτερο τέρμα, με τα σουτ των Γεωργίου από φάουλ, Νάκου και Πέντσα. Ο Θεσπρωτός ήταν καλύτερος από τους γηπεδούχους, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να κρατήσει ως το φινάλε το σπουδαίο τρίποντο.
Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα Πύδνα-Θεσπρωτός.
 

Διαιτητές: Γκουγκούδης, Κρυωνάς και Καμπούρης (Σερρών)
Πύδνα Κίτρους (Απόστολος Στύλος): Ταταρίδης, Λαζαρίδης, Ραπτόπουλος (86' Καραγκούνης), Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Πετρουτζέλης (71΄Σεχολάρι), Παυλίδης, Δήμας, Τσιούνης (61' Κυπαρίσσης), Όττα, Μακράκης

Θεσπρωτός (Γιώργος Λαδιάς): Κωνσταντάκος, Μώκος, Πανταζής, Μήτσης, Καρύδης, Καρυπιάδης, Σαλταπίδας (46' Γεωργίου), Σουκρήογλου, Στεφανίδης (Μητσέλος Α. 78'), Μπίκας (52' Πέντσας), Νάκος.
Τα άλλα αποτελέσματα:
ΑΕ Φαρκαδόνας-ΑΕ Καραϊσκάκης 1-2 (81′ Νικούλης / 47′-68′ Μπουσινάκης)
Εθνικός Φιλιππιάδας-Ρήγας Φεραίος 2-0 (36′ Γήτας, 73′ Λάππας)
Οικονόμος Τσαριτσάνης-Αχέρων Καναλακίου 1-0 (45′ Βούζας)
Πύρασος Νέας Αγχιάλου-Νίκη Βόλου 1-2 (60′ Κοτζαθανάσης / 20′ Νάκας, 80′ Κρεββατάς)
Φωκικός-Αιγινιακός 0-1 (20′ Δερμιτζόγλου)
Τύρναβος-Πιερικός 1-1 (Γεωργίου)
Οπούντιος Μαρτίνου-Δωτιέας Αγιάς 2-3 (44′-55′ πεν Καντού / 65′ Τσιρογιάννης, 82′-90+3′ Τσατσαλίδης)
Πήρε το διπλό στην Πιερία ο Θεσπρωτός στην πρεμιέρα της φετινής Γ ΄Εθνικής (+ΒΙΝΤΕΟ)  Πήρε το διπλό στην Πιερία ο Θεσπρωτός στην πρεμιέρα της φετινής Γ ΄Εθνικής (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 28, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.