Από την Ελβετία στη Παραμυθιά για πτήσεις με αλεξίπτωτο πλαγιάς, το club “fly with andy”

Από την Ελβετία στη Παραμυθιά για πτήσεις με αλεξίπτωτο πλαγιάς, το club “fly with andy”

 
 
Στην Παραμυθιά βρέθηκε για εκπαιδευτικές πτήσεις με αλεξίπτωτο πλαγιάς, η Ελβετική σχολή Paragliding, “fly with andy”.

Το Ελβετικό club, το οποίο αξιζει να σημειωθεί, είναι πολύ γνωστό στους λάτρεις του αθλήματος, έμεινε στην Παραμυθιά για 4 ημέρες και πραγματοποιούσε πτήσεις από το όρος Γκορίλα.

Μιλώντας στην paramythia-online.gr, o εκπαιδευτής και ιδιοκτήτης του club, Andy Flühler, δήλωσε εντυπωσιασμένος από την φυσική ομορφιά, τόνισε πως είναι η 4η φορά που επισκέπτεται την Παραμυθιά για πτήσεις, ενώ ανανέωσε το ραντεβού με την Παραμυθιά για τα μέσα Νοεμβρίου, στα πλαίσια νέου προγράμματος ταξιδιών περιπέτειας.

Το fly with andy, έχει επισκεφτεί για πτήσεις πολλές χώρες του πλανήτη, ενώ μονο για το 2015, έχει βρεθεί εκτός από την Ελλάδα, στις Άλπεις, στα Πυρηναία όροι, στο Mont Blanc, στην Ανδαλουσία, στην Γρανάδα, στην Βραζιλία, την Αργεντινή και την Νότιο Αφρική.

Τι κρατάμε από τις συνεχείς επισκέψεις του fly with andy; Πως η περιοχή μας μπορεί να αναπτύξει τον αθλητικό τουρισμό, αρκει να το δούμε σοβαρά.
Από την Ελβετία στη Παραμυθιά για πτήσεις με αλεξίπτωτο πλαγιάς, το club “fly with andy” Από την Ελβετία στη Παραμυθιά για πτήσεις με αλεξίπτωτο πλαγιάς, το club “fly with andy” Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 03, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.