Θεσπρωτός - Οικονόμος Τσαριτσάνης 2-0 (+ΒΙΝΤΕΟ)


Θεσπρωτός - Οικονόμος Τσαριτσάνης 2-0 (+ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Θεσπρωτός επικράτησε με 2-0 του Οικονόμου και διπλασίασε τις νίκες του στο πρωτάθλημα, αν και η απόδοσή του δεν ήταν αυτή που θα περίμεναν οι πάνω από 500 θεατές που βρέθηκαν στο Στάδιο. Το "πλατανόφυλλο" μπορεί να μην ήταν καλό, όμως εκμεταλλεύτηκε τις δύο από τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησε, κερδίζοντας ένα παιχνίδι που θα μπορούσε και έχει "στραβώσει".

Αν και οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά (ευκαιρία ο Πέντσας στο 1') οι μεγάλες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου ανήκαν στην Τσαριτσάνη. Οι Τόλιος και Αγρόδημος κυρίως, είχαν καλές στιγμές να δώσουν προβάδισμα στην ομάδα τους αλλά είτε τα κακά τελειώματα είτε ο Κωνσταντάκος, δε τους επέτρεψαν να σκοράρουν.

Στο 51' ο Μπίκας έκανε ωραία προσωπική ενέργεια κερδίζοντας το πέναλτι που επέτρεψε στον Στεφανίδη να κάνει το 1-0.

Στο 69' από βολέ του Κωνσταντάκου η μπάλα στρώθηκε στον Γεωργίου που δεν είχε πρόβλημα να εκτελέσει τον Γούπα για το 2-0. Μια μεγάλη ευκαιρία με τον Βούζα στο 74΄ ήταν η μοναδική στιγμή στο β΄ημίχρονο που ο Οικονόμος απείλησε πραγματικά το Θεσπρωτό, με τους κιτρινόμαυρους να διαχειρίζονται σωστά το προβάδισμα στο τέλος και να φτάνουν στη νίκη.

Θεσπρωτός (Λαδιάς): Κωνσταντάκος, Μώκος, Πανταζής, Μήτσης (46' Λεοντίου), Καρύδης, Σουκρήογλου, Μπίκας (75' Μητσέλος Α.), Καρυπιάδης, Στεφανίδης, Πέντσας (46' Νάκος), Γεωργίου

Οικονόμος (Μπεριτζάς): Γούπος, Παπαγεωργίου (14' Καψιώχας), Μανίκος, Κορομηλάς, Μπαλής, Πρίφτης, Τόλιος (87' Μαχαίρας), Αγροδήμος, Βούζας, Καραμπέρης(74' Δημητρέλης), Καραγκούνης.
 
Θεσπρωτός - Οικονόμος Τσαριτσάνης 2-0 (+ΒΙΝΤΕΟ)  Θεσπρωτός - Οικονόμος Τσαριτσάνης 2-0 (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 05, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.