Ηγουμενίτσα: Στα πράσα πιάστηκε μηχάνημα του Δήμου να προσπαθεί να κρύψει τα σκουπίδια (+ΒΙΝΤΕΟ)

Ηγουμενίτσα: Στα πράσα πιάστηκε μηχάνημα του Δήμου να προσπαθεί να κρύψει τα σκουπίδια (+ΒΙΝΤΕΟ)


Στα πράσα έπιασε η κάμερα του δημοσιογράφου, Βαγγέλη Αναστασίου, μηχάνημα του Δήμου Ηγουμενίτσας, να προσπαθεί στις 6.30 το πρωί της Τετάρτης, να μπαλώσει τις παρανομίες του Αντιδήμαρχου κ. Λώλη, στον παράνομο σταθμό μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο παλιό εργοτάξιο της Εγνατίας στο Γραικοχώρι.

Στη θέα της κάμερας, ο οδηγός του σκαπτικού μηχανήματος, τράπηκε σε φυγή.

Ο δημοσιογράφος τον ακολούθησε μέχρι τον όρχο οχημάτων του Δήμου Ηγουμενίτσας, 200 μέτρα δίπλα από τον παράνομο σταθμό μεταφόρτωσης σκουπιδιών.

Σε δημόσια περιουσία, οι υπάλληλοι του απαγόρευσαν την είσοδο, δηλώνοντας μια υπεύθυνοι του όρχου και την άλλη αναρμόδιοι.

Τελικά στο σημείο έφτασε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Λώλης, ο οποίος εμφανώς τρομαγμένος, απέφυγε τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου, απαιτώντας την δημοσιογραφική του κάρτα.

Σύμφωνα με τον συνάδελφο, ο οποίος δεν είχε καμία υποχρέωση να απολογηθεί στον Αντιδήμαρχο κατά την άσκηση του λειτουργήματός του, ζήτησε και ο ίδιος να μεταβεί στο σημείο η Αστυνομία.

Οι απειλές του Αντιδήμαρχου έπεσαν στο κενό, όταν κλήθηκε από τον ίδιο η αστυνομία, στην οποία ο δημοσιογράφος κ. Αναστασίου επέδειξε την δημοσιογραφική του ταυτότητα (για την ακρίβεια του εκδότη) και συνέχισε ανενόχλητος το έργο του.

Οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερά του είναι η καλύτερη περιγραφή και μένει μόνο να δώσουν απαντήσεις οι ... "υπεύθυνοι" του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Ηγουμενίτσα: Στα πράσα πιάστηκε μηχάνημα του Δήμου να προσπαθεί να κρύψει τα σκουπίδια (+ΒΙΝΤΕΟ) Ηγουμενίτσα: Στα πράσα πιάστηκε μηχάνημα του Δήμου να προσπαθεί να κρύψει τα σκουπίδια (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 07, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.