Αλλάζει η διοίκηση στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Ποιος θα είναι Πρόεδρος και ποιοι στο νέο ΔΣ

Αλλάζει η διοίκηση στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας
Ποιος θα είναι Πρόεδρος και ποιοι στο νέο ΔΣ


Αλλάζει τις επόμενες ημέρες, με πιθανότερη ημερομηνία στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας.

Οι αλλαγές είχαν ετοιμαστεί και σχεδιαστεί από τις αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά η προκύρηξη των πρόωρων εκλογών, τις μετέφεραν για τον Οκτώβρη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ράδιο Ηγουμενίτσα, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στον Ο.Λ.ΗΓ. θα αναλάβει ο πρώην Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Αντρέας Νταής.

Στο ΔΣ θα συμμετέχουν επίσης ο καθηγητής και διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας κ. Ευάγγελος Χίσσας και ο Μηχανολόγος - Μηχανικός και σε λίγες ημέρες κάτοχος master κ. Σπύρος Τζάφος.

Το 7μελές ΔΣ θα συμπληρώσουν ένας εκπρόσωπος του ΤΑΙΠΕΔ, πιθανών θα παραμείνει ο Αθανάσιος Λιάγκος, ένας εκπρόσωπος της Ο.Φ.Ε. (φορτοεκφορτωτών) , ένας εκπρόσωπος των εργαζομένων της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. και ένας εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας
Αλλάζει η διοίκηση στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Ποιος θα είναι Πρόεδρος και ποιοι στο νέο ΔΣ Αλλάζει η διοίκηση στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας  Ποιος θα είναι Πρόεδρος και ποιοι στο νέο ΔΣ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 08, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.