ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΡΟΔΕΞΑΜΕΝΩΝ;

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΡΟΔΕΞΑΜΕΝΩΝ;


Για δέκα μήνες και σε τακτά χρονικά διαστήματα ρωτάμε τους Δημοτικούς μας Άρχοντες να ενημερώσουν τους κατοίκους, αν και κατά πόσο, μετά τις έντονες καταιγίδες του περασμένου Δεκεμβρίου, έχουν προβεί στον καθαρισμό και τη συντήρηση των υδροδεξαμενών, από τις οποίες υδρεύονται οι καταναλωτές (τους).
Να διευκρινίσουμε πως οι «ενοχλήσεις» μας αυτές απευθύνονταν κυρίως στον Δήμαρχο της Ηγουμενίτσας, μετά την απόφαση της ηγεσίας της ΔΕΥΑΗ, να μην ενημερώνει τους καταναλωτές για την ποιότητα του νερού ή τα τυχόν μικροβιακά ατυχήματα.
Δυστυχώς, αντί να απαντήσει, όχι σε μας, αλλά στους κατοίκους, τους συμπολίτες και συνδημότες του, προτίμησε, σύμφωνα με πληροφορίες, να μας … μηνύσει!!!
Αυτό όμως δεν τον απαλλάσσει από την υποχρεώση να ενημερώσει τον λαό, εάν απαιτείται να καθαρίζονται και να συντηρούνται οι υδροδεξαμενές του Δήμου και αν οι υπηρεσίες του (ΔΕΥΑΗ κ.λ.π.) έχουν προβεί σε κάτι τέτοιο.
Το πιθανότερο είναι και πάλι να μην απαντήσει, υπερηφανευόμενος με τους άμεσους συνεργάτες του στα σαλόνια του γραφείο του, ότι για μια ακόμη φορά, αγνόησε τον ενοχλητικό δημοσιογράφο.
Δικαίωμα του, κατά το κακώς εννοούμενο.
Αν όμως αποφασίσει ποτέ να βγει στις γειτονιές του Δήμου και επιδιώξει να επικοινωνήσει με τους συμπολίτες του, τότε θα αντιληφθεί το τραγικό του λάθος, γι’ αυτήν την επιλογή.
Μόνο που τότε, ίσως είναι αργά για τον ίδιο.
Εμείς από τη δική μας πλευρά, του μεταφέραμε, για μια ακόμη φορά, ένα αίτημα του λαού, που για κάθε άλλον, που σέβεται εαυτόν, θεσμούς και ανθρώπινα δικαιώματα, είναι απαίτηση.
Ας πράξει ό,τι του πούνε.
 
Υ.Γ. (Άσχετο): Γελάτε κάτω από τα μουστάκια σας για τις όποιες εμμονές, που δεν είναι άλλοι από ληγμένα διαβατήρια, για μια άλλη ζωή!
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΡΟΔΕΞΑΜΕΝΩΝ; ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΡΟΔΕΞΑΜΕΝΩΝ; Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 09, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.