Τρεις συλλήψεις, σε διαφορετικές περιπτώσεις, για ναρκωτικά

Τρεις συλλήψεις, σε διαφορετικές περιπτώσεις, για ναρκωτικά


Συνελήφθησαν, χθες (07-10-2015) το μεσημέρι στην Άρτα και στους Κωστακιούς Άρτας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται καθημερινά για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, δύο ημεδαποί, ηλικίας 45 και 44 ετών και ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι κατηγορούνται παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στους Κωστακιούς Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αποθήκη στάβλου ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια συσκευασία με κάνναβη, βάρους (31,28) γραμμαρίων και δύο δενδρύλλια κάνναβης, ξεριζωμένα, ύψους (1,94) και (1,95) μέτρων.

Στην δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην πόλη της Άρτας, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης Άρτας, ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος αντιλαμβανόμενος επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, πέταξε στο έδαφος μία συσκευασία που περιείχε κάνναβη, βάρους (0,88) γραμμαρίων ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και μία συσκευασία με κάνναβη, βάρους ενός γραμμαρίου.

Στην τρίτη περίπτωση, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στους Κωστακιούς Άρτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε κάνναβη, βάρους (2,78) γραμμαρίων.

Την προανάκριση για τις ανωτέρω περιπτώσεις διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Τρεις συλλήψεις, σε διαφορετικές περιπτώσεις, για ναρκωτικά Τρεις συλλήψεις, σε διαφορετικές περιπτώσεις, για ναρκωτικά Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 08, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.