ΟΧΙ ΔΑ ΚΑΙ … ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ! ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ (;) ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ!

ΟΧΙ ΔΑ ΚΑΙ … ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ! 
ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ (;) ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ!


Φοβάμαι πως είναι η τελευταία μου προσπάθεια προσέγγισης του Δημάρχου Γιάννη Λώλου.
Μου είναι αδύνατον, έστω και στην μια περίπτωση στο εκατομμύριο, να συμβιβαστώ με την πιθανότητα πως θα μπορούσα να του φανώ χρήσιμος και δεν το έκανα.
Είναι αλήθεια, πως πολλές φορές, όταν η εξουσία σε στενοχωρεί, γιατί μέσω αυτής αδυνατείς να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου, σε μεταλλάσσει.
Δεν έχω επιχειρήματα για να αντικρούσω όλους εκείνους τους συμπολίτες, που προβληματισμένοι από την εικόνα διάλυσης και ανεπάρκειας της Δημοτικής μας Αρχής, προσδίδουν στον Δήμαρχο την ιδιότητα του μεταλλαγμένου.
Όσο κι αν αυτό με φορτώνει ενοχές, τύψεις, μέχρι και πόνο.
Παρά το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος Δήμαρχος έχει Αυτοδιοικητικό παρελθόν, που, μιλάει γι’ αυτόν θετικά. Εκτός και αν φρόντισε να κρύψει πολλά από την Κοινωνία.
Ασφαλώς και ούτε είμαι, ούτε παριστάνω τον συνήγορο του Δημάρχου ή του «προστάτη» του.
Κάτι τέτοιο είναι αντίθετο και στον χαρακτήρα μου και στον μέχρι τώρα πολυετή πορεία μου, από το μετερίζι της δημοσιογραφίας.
Δεν επεδίωξα ούτε θα επιδιώξω προσωπική επαφή μαζί του για το θέμα αυτό.
Είμαι όμως βέβαιος, πως μια επαφή του ιδίου, με τους συμπολίτες του, μέσα από όλους τους ανθρώπους των τοπικών Μέσω Ενημέρωσης, θα τον συνεφέρει και θα του δώσει τη δυνατότητα, να αντιληφθεί τη μεγάλη ΑΛΗΘΕΙΑ.
Την όποια οι στενοί του συνεργάτες, που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε από τους πάλαι ποτέ ιστορικούς αυλικούς, φροντίζουν να του την κρύψουν.
Έχει τέσσερα χρόνια ακόμα μπροστά του, για να υλοποιήσει, σαν Δήμαρχος, όλα εκείνα που και είχε ονειρευτεί (;) για λογαριασμό του και έχει υποσχεθεί στους συμπολίτες του.
Θα είναι κρίμα για τον ίδιο και άδικο για τον τόπο, να τα διανύσει και αυτά, σύμφωνα με τον πρώτο.
Είναι δε βαρύς έως και ταπεινωτικός ο χαρακτηρισμός του ΑΝΕΠΑΡΚΗ, όταν μάλιστα, ΑΔΙΚΑ μεν, αλλά να του το προσάπτει ο λαός.
Εύχομαι και ελπίζω να βρει το θάρρος και να συγκαλέσει μια δημόσια συνάντηση για συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, με τους δημοσιογράφους του τόπου.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΙΤΑΝΗ
ΟΧΙ ΔΑ ΚΑΙ … ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ! ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ (;) ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ! ΟΧΙ ΔΑ ΚΑΙ … ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ!  ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ (;) ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ! Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 13, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.