ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ … ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: ΤΑ ΕΛΕΝΙΤ ΤΑ ΘΑΒΟΥΜΕ!!!

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ … ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: ΤΑ ΕΛΕΝΙΤ ΤΑ ΘΑΒΟΥΜΕ!!!

 
Αυτό, τελικά, πώς να το ερμηνεύσουμε;
- Εγκληματική αδιαφορία;
- Εγκληματική άγνοια;
- Εγκληματική ανικανότητα;
- Εγκληματική ανεπάρκεια;
Πάντως ένα είναι το γεγονός:
Με κάθε επισημότητα ο Δήμος της Ηγουμενίτσας τα θανατηφόρα – καρκιγόνα ΕΛΕΝΙΤ (ΑΜΙΑΝΤΟ) τα θάβει στη Θεσπρωτική γη, όπου τύχει ή όπου αποφασίσει ο κάθε αρμόδιος ή μη, ο κάθε γνώστης του θέματος ή μη, ο κάθε υπεύθυνος ή ανεύθυνος, της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου.


Ακόμη και δίπλα από τα σημεία γεωτρήσεων, από τις οποίες ο Δήμος (ΔΕΥΑΗ) διοχετεύει νερό στις υδροδεξαμενές, από τα οποία υδρεύονται οι κάτοικοι της Ηγουμενίτσας και των Δημοτικών Κοινοτήτων.
Αδιάφορα, αν ο υδροφόρος ορίζοντας της ευρύτερης περιοχής της Ηγουμενίτσας, οι πηγές, τα χωράφια, τα ποτάμια η θάλασσα επιβαρύνονται με ό,τι πιο θανατηφόρο εμπεριέχει ο καρκινογόνος αμίαντος.
Ρωτήσαμε «αρμόδιο» του Δήμου, αν γνωρίζει ότι για τη διαχείριση του ΕΛΕΝΙΤ (ΑΜΙΑΝΤΟΥ) ισχύει ειδικό Παγκόσμιο, Ευρωπαϊκό και Ελληνικό καθεστώς.
Η απάντηση ήταν ένα αδιάφορο σήκωμα των ώμων του!!!
Παρά το γεγονός ότι ο τοπικός τύπος έχει αναδείξει το θέμα και πρόσφατα, όταν στις γεωτρήσεις στο παλαιό «Γραικοχώρι», ήταν εγκαταλελειμμένα σωρός Ελενίτ και είχαμε επισημάνει τους σοβαρούς κινδύνους της περιοχής και των κατοίκων.
 
Ας μας επιτραπεί, απευθυνόμενοι, τόσο στον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας Γιάννη Λώλο (ο οποίος δυστυχώς κρύβεται δια της σιωπής, αλλά ως πότε;) όσο και στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Ηλία Λώλη, να τους ειδοποιήσουμε και να τους προειδοποιήσουμε, ότι δεν θα τους επιτραπεί να παίζουν πια με τη ζωή και την υγεία των κατοίκων.
Ιδιαίτερα σε μας τους καρκινοπαθείς, ας μας δώσουν την άδεια, να έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία, στο δικαίωμα να μη θέλουμε άλλους καρκινοπαθείς συμπολίτες, στις τάξεις μας.
Είμαστε αρκετοί με τη σχετική ημερομηνία λήξης και ας μη φροντίσουν, οι παραπάνω δύο τοπικοί «Άρχοντες», να αυξήσουν τον αριθμό μας.
Καλά θα κάνουν, λοιπόν, να καθίσουν στις βαθιές πολυθρόνες της εξουσίας, που τους έχει παραχωρήσει ο λαός, μαζί με τη στρατιά των νομικών συμβούλων που διαθέτουν και των ειδικών συνεργατών επιστημόνων, προκειμένου να ενημερωθούν για τη σχετική Κρατική, Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια νομοθεσία, περί της διαχείρισης του ΕΛΕΝΙΤ (ΑΜΙΑΝΤΟΥ), ώστε να προλάβουν τα αρμόδια όργανά τους και κυρίως την Ελληνική και Ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη, που, αναγκαστικά θα ασχοληθεί μαζί τους.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΙΤΑΝΗ
ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ … ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: ΤΑ ΕΛΕΝΙΤ ΤΑ ΘΑΒΟΥΜΕ!!! ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ … ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: ΤΑ ΕΛΕΝΙΤ ΤΑ ΘΑΒΟΥΜΕ!!! Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 13, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.