Στην Ηγουμενίτσα βρέθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Ηγουμενίτσα βρέθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)


Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ήπειρο. 


Ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, αμέσως μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων, επισκέφθηκε την Ηγουμενίτσα, όπου συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Θωμά Πιτούλη και τον Δήμαρχο Γιάννη Λώλο. 


Στη συνέχεια συνοδευόμενος από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας κάθισε σε ένα από τα κεντρικά καφέ της περιοχής, όπου συνομίλησε με δεκάδες πολίτες. 


"Η Νέα Δημοκρατία είναι μία μεγάλη παράταξη, με μεγάλη ιστορική διαδρομή. Έχει φτάσει σε ένα σημείο που πρέπει να αλλάξουμε και να δώσουμε απαντήσεις στα νέα προβλήματα" ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και συμπλήρωσε ότι το σημαντικό είναι η διεύρυνση της Νέας Δημοκρατίας. 


Ζήτησε τη συμμετοχή στην εσωκομματική διαδικασία για την εκλογή ανάδειξης νέου προέδρου σημειώνοντας ότι η ενότητα της παράταξης δεν κινδυνεύει από κανέναν.

"Προσωπική μου δέσμευση είναι ότι αν δεν εκλεγώ, θα είμαι απλός στρατιώτης και θα στηρίξω τον επόμενο πρόεδρο", υπογράμμισε. 



Ο κ. Μητσοτάκης άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα ψηφίσει νέους φόρους και θα στηρίξει μόνο αναπτυξιακές πολιτικές.
 
Στην Ηγουμενίτσα βρέθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Στην Ηγουμενίτσα βρέθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 15, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.