Συνάντηση του Βουλευτή Θεσπρωτίας Μάριου Κάτση με την Υφυπουργό Βιομηχανίας, Θεοδώρα Τζάκρη

Συνάντηση του Βουλευτή Θεσπρωτίας Μάριου Κάτση με την Υφυπουργό Βιομηχανίας, Θεοδώρα Τζάκρη


Συνάντηση στο υπουργείο Βιομηχανίας πραγματοποίησε ο Βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης με τη νέα Υφυπουργό Βιομηχανίας, Θεοδώρα Τζάκρη. Ο κ. Κάτσης αφού συνεχάρη την Υφυπουργό για τα νέα της καθήκοντα, ενημερώθηκε για τις προτεραιότητες και τις πρωτοβουλίες του Υπουργείου που αφορούν την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Βουλευτής έθεσε το θέμα του Βιοτεχνικού Πάρκου Θεσπρωτίας και της εκκρεμότητας της παραλαβής του οικονομικού αντικειμένου. Η εκκρεμότητα αυτή είναι καίρια για τη λειτουργία του Βιοτεχνικού Πάρκου με ότι αυτό συνεπάγεται για το Δήμο Σουλίου. Η Υφυπουργός από την πλευρά της δεσμεύτηκε για την επιτάχυνση των διαδικασιών, ώστε ομάδα εμπειρογνωμόνων από το Υπουργείο, να επισκεφτεί το Βιοτεχνικό Πάρκο Θεσπρωτίας και να προχωρήσει η παραλαβή του οικονομικού αντικειμένου.

Συνάντηση του Βουλευτή Θεσπρωτίας Μάριου Κάτση με την Υφυπουργό Βιομηχανίας, Θεοδώρα Τζάκρη Συνάντηση του Βουλευτή Θεσπρωτίας Μάριου Κάτση με την Υφυπουργό Βιομηχανίας, Θεοδώρα Τζάκρη Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 06, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.