ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Θεσπρωτίας: Όλοι στην σημερινή αντιπολεμική συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου Ηγουμενίτσας

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Θεσπρωτίας: Όλοι στην σημερινή αντιπολεμική συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου Ηγουμενίτσας


ΝΑΤΟ – ΗΠΑ – ΕΕ - ΡΩΣΙΑ σπέρνουν βόμβες, φτώχεια, προσφυγιά-μετανάστευση, φράχτες, καταστολή.

Η ελληνική κυβέρνηση συναινεί.

- Οι γεωστρατηγικές αντιπαραθέσεις μεταξύ ευρωατλαντικού και ρωσοασιατικού άξονα κλιμακώνονται.

- Μετατρέπουν τη Συρία σε πεδίο ενός μίνι παγκόσμιου πολέμου με τρομακτικές προοπτικές.

- Το φασιστικό κράτος και το παρακράτος του Ερντογάν σπέρνουν το θάνατο σε Κούρδους και διαδηλωτές αγωνιστές.

- Η ανελέητη επίθεση του κράτους δολοφόνου Ισραήλ κατά του Παλαιστινιακού λαού επιτείνεται με τις ευλογίες ΗΠΑ και ΕΕ

- Οι φασίστες στην Ουκρανία συντηρούνται και οργιάζουν με ευρωπαϊκή και αμερικάνικη συμβολή.

- Οι τζιχαντιστές του ISIS οργιάζουν και επιδίδονται σε δράσεις άκρως βολικές για τον καπιταλισμό και τις ιμπεριαλιστικές βλέψεις του διεθνούς κεφαλαίου.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τη συνεχιζόμενη καπιταλιστική κρίση που σκορπά πόνο φτώχεια και θάνατο στους λαούς και συσσωρεύει μεγαλύτερα κέρδη στα χέρια τραπεζιτών και «αγορών» επιβάλλουν ταξική αγωνιστική επαγρύπνηση και δράση.

Απαιτούμε:

Να σταματήσει η δολοφονική αντιμετώπιση των προσφύγων από ΕΕ, κυβέρνηση. Όχι στην ενίσχυση των ελληνικών συνόρων με ευρωπαϊκές δυνάμεις καταστολής. Όχι κονδύλια για έλεγχο των συνόρων, επιχειρήσεις αποτροπής και επαναπροωθήσεις.

Λεφτά για στέγαση, σίτιση, περίθαλψη, μετακίνηση. Οικονομική βοήθεια σε κάθε πρόσφυγα.

Μέριμνα για την επανένωση οικογενειών, για την παροχή ασύλου και την ένταξη των παιδιών στα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς. Χαρτιά για νομιμοποίηση των προσφύγων και μεταναστών.

Να γκρεμιστεί ο φράκτης στον Έβρο. Απρόσκοπτη είσοδος των προσφύγων και μεταναστών από τα σύνορα. Κατάργηση του Δουβλίνου Ι και ΙΙ, της Frontex, του Ευρωστρατού και των δυνάμεων ταχείας επέμβασης.

Να σταματήσουν οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις που έχουν μετατρέψει τις χώρες προέλευσης των προσφύγων σε κόλαση πολέμου, πείνας και θανάτου. Έξω οι ιμπεριαλιστικοί στρατοί από τις ξένες χώρες.

Έξοδος της χώρας μας από το ΝΑΤΟ-ΕΕ και κάθε μηχανισμό καπιταλιστικής-ιμπεριαλιστικής ολοκλήρωσης, καμιά νέα βάση, όχι επεκτάσεις, κλείσιμο όλων των βάσεων, μη συμμετοχή του ελληνικού στρατού σε αποστολές στο εξωτερικό όχι στη διάθεση ελληνικού εδάφους, αέρος και εξοπλισμού για επεμβάσεις σε άλλες χώρες.

Όλοι την Πέμπτη 15/10/2015, ώρα 19.00 στην πλατεία Δημαρχείου στην αντιπολεμική συγκέντρωση που συνδιοργανώνουν ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΛΑΑΣ- ΛΑΕ

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Θεσπρωτίας
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Θεσπρωτίας: Όλοι στην σημερινή αντιπολεμική συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου Ηγουμενίτσας ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Θεσπρωτίας: Όλοι στην σημερινή αντιπολεμική συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 15, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.