Διορθώθηκε η βλάβη στο «EUROFERRY EGNAZIA» Με άλλο πλοίο της εταιρίας ταξίδεψαν οι επιβάτες για Πάτρα

Διορθώθηκε η βλάβη στο «EUROFERRY EGNAZIA» 
Με άλλο πλοίο της εταιρίας ταξίδεψαν οι επιβάτες για Πάτρα 

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, το προσωπικό του Ε/Γ – Ο/Γ «EUROFERRY EGNAZIA» σημαίας Ιταλίας με τη συνδρομή μεγάλων γερανοφόρων οχημάτων τοποθέτησε τον πύρο στο άνω μέρος της αριστερής μπουκάλας υδραυλικού συστήματος ανύψωσης καταπέλτη και πραγματοποιήθηκε επιτυχώς η ανύψωση του καταπέλτη.
Στη συνέχεια ανωτέρω πλοίο μεθόρμισε και πρυμνοδέτησε στη ράμπα Νο4 λιμένα Εξωτερικού Ηγουμενίτσας όπου πραγματοποίησε καθέλκυση του καταπέλτη και αποβίβαση με ασφάλεια όλων των επιβατών και οχημάτων.
Εξήντα τέσσερις (64) επιβάτες , τέσσερα (04) Ι.Χ.Ε. οχήματα, εξήντα τέσσερα (64) Φ/Γ οχήματα και τρία (03) τρέιλερ που είχαν προορισμό το λιμάνι της Πάτρας επιβιβάστηκαν στο Ε/Γ – Ο/Γ «EUROFERRY OLYMPIA» σημαίας Ιταλίας, το οποίο και απέπλευσε στις 04:27.
Διορθώθηκε η βλάβη στο «EUROFERRY EGNAZIA» Με άλλο πλοίο της εταιρίας ταξίδεψαν οι επιβάτες για Πάτρα Διορθώθηκε η βλάβη στο «EUROFERRY EGNAZIA»   Με άλλο πλοίο της εταιρίας ταξίδεψαν οι επιβάτες για Πάτρα  Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 12, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.