Ηγουμενίτσα: Έφτασε στο λιμάνι της πόλης το κρουαζιερόπλοιο MARINA, με 1258 επιβάτες, και 793 άτομα πλήρωμα

Ηγουμενίτσα: Έφτασε στο λιμάνι της πόλης το κρουαζιερόπλοιο MARINA, με 1258 επιβάτες, και 793 άτομα πλήρωμα

Το κρουαζιερόπλοιο MARINA της εταιρείας OCEANIA CRUISES με σημαία Marshall Islands κατέπλευσε σήμερα το πρωί, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, προερχόμενο από το KOTOR του Μαυροβουνίου, με 1258 επιβάτες και 793 άτομα ως πλήρωμα.
 
 
 
Πρόκειται για το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που θα επισκεφθεί φέτος το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως όλες οι καμπίνες του είναι σουίτες.
 
Οι επιβάτες έχουν αποβιβαστεί στη πόλη της Ηγουμενίτσας ως την αναχώρησή τους στις 18:00 για το λιμάνι TAORMINA της Ιταλίας και είναι μία καλή ευκαιρία για να δείξει η πόλη της Ηγουμενίτσας, το καλύτερό της πρόσωπο στους επισκέπτες, οι οποίοι μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές για τον τουρισμό της περιοχής και την ανάδειξη της ομορφιάς του τόπου.
Ηγουμενίτσα: Έφτασε στο λιμάνι της πόλης το κρουαζιερόπλοιο MARINA, με 1258 επιβάτες, και 793 άτομα πλήρωμα Ηγουμενίτσα: Έφτασε στο λιμάνι της πόλης το κρουαζιερόπλοιο MARINA, με 1258 επιβάτες, και 793 άτομα πλήρωμα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 08, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.