Νέες αποκαλύψεις από τον εφευρέτη Π. Ζωγράφο σήμερα στoν «Κίτρινο Τύπο»


Νέες αποκαλύψεις από τον εφευρέτη Π. Ζωγράφο σήμερα στoν «Κίτρινο Τύπο»





Σήμερα Πέμτπη (15 Οκτωβρίου, 16.00) στο στούντιο του «Κίτρινου Τύπου» με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο θα φιλοξενηθεί και πάλι ο εφευρέτης Πέτρος Ζωγράφος, ο οποίος παρουσίασε για πρώτη φορά -μέσω του zougla.gr και 41 συνεργαζόμενων websites- ειδική συσκευή που παράγει άφθονη ηλεκτρική ενέργεια από νερό.

Η εφεύρεσή του ήδη έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον χιλιάδων τηλεθεατών, αλλά και επιστημόνων, που παρακολούθησαν την εκπομπή της Πέμπτης (8-10-2015) στην τηλεόραση της «Ζούγκλας».

Στη νέα εκπομπή θα τεθούν τα ερωτήματα των πολιτών και θα γίνει παρουσίαση της συσκευής, με τον κ. Ζωγράφο να τροφοδοτεί διάφορες οικιακές συσκευές.

Διακεκριμένοι επιστήμονες και δημοσιογράφοι θα είναι παρόντες και στη δεύτερη παρουσίαση της εφεύρεσης.

Τα Μέσα Ενημέρωσης (sites, τηλεοπτικοί σταθμοί, ραδιόφωνα και εφημερίδες) που ενδιαφέρονται να καλύψουν την παρουσίαση, μπορούν μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον για συμμετοχή, αποστέλλοντας e-mail στο info@zougla.gr ή στο 2115550500.

Παρακολουθήστε την εκπομπή της Πέμπτης, όπου έγινε η πρώτη παρουσίαση της εφεύρεσης


Πατήστε εδώ για να δείτε ρεπορτάζ και συνεντεύξεις του zougla.gr για τη σημαντική ανακάλυψη


Πατήστε για να παρακολουθείτε LIVE 24 ώρες το 24ωρο τη λειτουργία της συσκευής

Νέες αποκαλύψεις από τον εφευρέτη Π. Ζωγράφο σήμερα στoν «Κίτρινο Τύπο»  Νέες αποκαλύψεις από τον εφευρέτη Π. Ζωγράφο σήμερα στoν «Κίτρινο Τύπο» Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 15, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.