Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι αγώνες ΠΡΩΤΕΑΣ 2015

Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι αγώνες ΠΡΩΤΕΑΣ 2015
 
 
Πραγματοποιήθηκαν σήμερα από τον σύλλογο ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ οι αγώνες ΠΡΩΤΕΑΣ 2015 σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και το Δήμο Ηγουμενίτσας .
 
Στους αγώνες συμμετείχαν 500 αθλητές από συλλόγους της Ηπείρου και της Κέρκυρας (ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ , ΑΓΣΙ ,ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ Γ.Σ , ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ , ΗΡΑΚΛΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ , ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ,ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ,ΑΟ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ , ΑΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ , ΣΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ, ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ , ΣΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ) και με κατατάμεστες τις εξέδρες του Δημοτικού ΣταδίουΗγουμενίτσας . 
 
Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές -τριες ηλικίας από 5 ετών έως 15 ετών και σημειώθηκαν αξιόλογες επιδόσεις .
 
 
 
Στους αγώνες παρευρέθηκαν οι βουλευτές του νομού Θεσπρωτίας κ Κάτσης και κ Γιόγιακας καθώς και ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ κ Μάμαλης .
 
 
 
Το διοικητικό συμβούλιο του ΓΣ ΠΡΩΤΕΑ θέλει να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στους αγώνες τους προπονητές και συνοδούς των συλλόγων , τους θεατές και τους χορηγούς των αγώνων που ήταν ΣΚΑΛΩΜΑ Α.Ε Υδατοκαλλιέργειες και ΠΗΓΕΣ ΚΩΣΤΗΛΑΤΑ Φυσικό μεταλλικό νερό .
 
 
Επίσης εκφράζει τις ευχαριστίες στο Τοπικό Τμήμα Ερυθρού Σταυρό Ηγουμενίτσας για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους , καθώς επίσης και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν για την άρτια διοργάνωση των αγώνων .
Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι αγώνες ΠΡΩΤΕΑΣ 2015 Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι αγώνες ΠΡΩΤΕΑΣ 2015 Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Νοεμβρίου 15, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.