Εμπαιγμός από τον εργολάβο και τον Δήμο Ηγουμενίτσας σε κατοίκους και επιχειρηματίες στην 49 Μαρτύρων

Εμπαιγμός από τον εργολάβο και τον Δήμο Ηγουμενίτσας σε κατοίκους και επιχειρηματίες στην 49 Μαρτύρων

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhekwHWm39kNMclHvv2m9uD5EizC9Jw1_t2i3CIgqfeCUwty6GR3mlvJKVEpuayIyq1S9Ls61AKfquGjfgHKsT0EyZKn9xJHED5i0uv-UdwwtjG3RpUu1GclWNEPA97wgz1txtah1EI6ZH8/s1600/49+%CE%9C%CE%91%CE%A1%CE%A4%CE%A5%CE%A1%CE%A9%CE%9D.jpg

Το προηγούμενο Σάββατο 7 Νοεμβρίου, έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Ηγουμενίτσας, οι εργασίες στην οδό 49 Μαρτύρων στο Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας, στο τμήμα της γέφυρας  του ρέματος Λάκκας.




Κάτι τέτοιο βέβαια δεν έγινε αφού οι καθυστερήσεις του εργολάβου στις εργασίες είναι μεγάλες.

Από τον Δήμο Ηγουμενίτσας δεν υπάρχει καμία νέα ενημέρωση, με την ταλαιπωρία των κατοίκων αλλά και την οικονομική ζημιά των επιχειρήσεων της περιοχής να είναι μεγάλη.

Πολλοί επιχειρηματίες κάνουν πλέον σκέψεις για δικαστική προσφυγή κατά του Δήμου Ηγουμενίτσας, αφού στις επιχειρήσεις τους, δεν έχει πατήσει πελάτης εδώ και 2,5 μήνες.


Κρίνοντας από την πορεία των έργων στο τμήμα της γέφυρας  του ρέματος Λάκκας, είναι σχεδόν βέβαιο πως ούτε οι εργασίες στο τμήμα της γέφυρας  του ρέματος Ξηροπόταμου,  με καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης των εργασιών στο εν λόγω τμήμα την 30η Νοεμβρίου, δεν θα έχουν ολοκληρωθεί στην προγραμματισμένη ημερομηνία.
Εμπαιγμός από τον εργολάβο και τον Δήμο Ηγουμενίτσας σε κατοίκους και επιχειρηματίες στην 49 Μαρτύρων Εμπαιγμός από τον εργολάβο και τον Δήμο Ηγουμενίτσας σε κατοίκους και επιχειρηματίες στην 49 Μαρτύρων Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 11, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.