Αυτοκτονία του 53χρονου δείχνουν όλα τα στοιχεία Βρέθηκε και ιδιόχειρο σημείωμα


Αυτοκτονία του 53χρονου δείχνουν όλα τα στοιχεία
Βρέθηκε και ιδιόχειρο σημείωμαΣε αυτοκτονία σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αλλά και τα στοιχεία που προκύπτουν από τη νεκροτομή που ολοκλήρωσε ο Καθηγητής Ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, οφείλεται ο θάνατος του 53χρονου υπαλλήλου του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Οριστικές απαντήσεις πάντως θα δοθούν και με την ολοκλήρωση των αναλύσεων που θα γίνουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τα στοιχεία από τη νεκροψία πάντως συγκλίνουν στην αυτοκτονία, χωρίς να έχει προκύψει ένδειξη για οτιδήποτε άλλο.

Ο 53χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος όμως έφερε και τραύμα από όπλο. Στο σημείο βρέθηκε ένα μονόκαννο, το οποίο έχει σταλεί στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ ώστε να γίνει ταυτοποίηση.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, βρέθηκε ένα σημείωμα το οποίο είχε γράψει ο ίδιος και απευθύνονταν στην οικογένειά του.

Η αστυνομία που ανέλαβε την έρευνα από χθες το μεσημέρι, όταν ο 53χρονος βρέθηκε νεκρός από φιλικό του πρόσωπο, θεωρεί ότι δεν έχει προκύψει κανένα στοιχείο που μπορεί να παραπέμπει σε οτιδήποτε άλλο, πέραν της αυτοκτονίας.
Αυτοκτονία του 53χρονου δείχνουν όλα τα στοιχεία Βρέθηκε και ιδιόχειρο σημείωμα  Αυτοκτονία του 53χρονου δείχνουν όλα τα στοιχεία Βρέθηκε και ιδιόχειρο σημείωμα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 19, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες