Θείος και ανιψιός έσπασαν στο ξύλο 60χρονο στη Μαζαριακιά

Θείος και ανιψιός έσπασαν στο ξύλο 60χρονο στη Μαζαριακιά


Δύο άντρες, θείος και ανιψιός, συνελήφθησαν εχτές το βράδυ στην Μηλοκοκιά Μαζαρακιάς Θεσπρωτίας, για τη πρόκληση βαριών σωματικών βλαβών σε βάρος 60χρονου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο άντρες, θείος και ανιψιός, εντοπίστηκαν από τον 60χρονο, να αφαιρούν από εγκαταλειμμένο εργοτάξιο, ξύλινους πασσάλους.

Ο 60χρονος τους ζήτησε τον λόγο και αφού λογόφεραν, οι δύο δράστες του επιτέθηκαν προκαλώντας του σοβαρές σωματικές βλάβες και τράπηκαν σε φυγή, εγκαταλείποντας το θύμα τους αιμόφυρτο.

Ο 60χρονος, παρά το σπασμένο χέρι και πόδι, κατάφερε να συρθεί σε κοντινό σπίτι και να ειδοποιήσει ασθενοφόρο αλλά και το Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας, άντρες του οποίου εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο δράστες.

Ο άτυχος 60χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, αρχικά στο Νοσοκομείο Φιλιατών, ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείων Ιωαννίνων.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας, ενώ οι δύο δράστες θα μεταφερθούν στον Εισαγγελέα Θεσπρωτίας στα πλαίσια του αυτοφώρου.
Θείος και ανιψιός έσπασαν στο ξύλο 60χρονο στη Μαζαριακιά Θείος και ανιψιός έσπασαν στο ξύλο 60χρονο στη Μαζαριακιά Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 30, 2015 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Καταρχάς δημοσιογραφε της πλάκας,για να μην σε ονοματησω αλλιώς,μάθε να σεβασε γεγονότα κ καταστάσεις.
    Ο τίτλος του άρθρου σου είναι το λιγότερο ελεεινος.
    Τώρα στο κύριος θέμα ελπίζω η δικαιοσύνη να επιμεληθεί του θέματος σωστα.γιατί έτσι φτάνει ο κόσμος να παίρνει τον νόμο στα χέρια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.