Εξιχνιάσθηκε ανθρωποκτονία 82χρονου, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός την 15-03-2014

Εξιχνιάσθηκε ανθρωποκτονία 82χρονου, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός την 15-03-2014


Εξιχνιάσθηκε, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η ανθρωποκτονία 82χρονου ημεδαπού, στην Κράψη Ιωαννίνων.

Ο 82χρονος είχε βρεθεί νεκρός την 15-03-2014, στο σπίτι του σε αγροτική περιοχή στην Κράψη Ιωαννίνων και όπως προέκυψε, ήταν θύμα εγκληματικής ενέργειας, φέροντας σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε συστηματική αστυνομική έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν όλα τα στοιχεία, δεδομένα και ευρήματα, που ανέκυπταν από την εξέλιξη των ερευνών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, δράστες της ανθρωποκτονίας είναι τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26, 30 και 32 ετών.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος δράστης, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα προσωρινής κράτησης, είναι ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης της χώρας για το αδίκημα του βιασμού, ενώ σε βάρος των άλλων δύο δραστών έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης και αναζητούνται.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Ιωαννίνων.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.