Είχε δίκιο ο Δώρης...

Είχε δίκιο ο Δώρης...


Η Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο της Ηγουμενίτσας (βλέπε Δώρης), είχε καταγγείλει στις 23 Μαρτίου 2015, την αυθαίρετη και με δήθεν νομιμοφανή τρόπο αντικατάσταση μέλους του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΗ, προερχόμενου από την Λαϊκή Συσπείρωση, που είχε ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηγουμενίτσας για να συμμετάσχει στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΗ.  
 
Στην ανακοίνωσή του, που δυστυχώς επιβεβαιώθηκε, είχε υπογραμμίσει:

Η Λαϊκή Συσπείρωση καταγγέλλει ότι όλη αυτή μεθόδευση έγινε για να εκπαραθυρωθεί από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΗ, ο εκπρόσωπός της Παπαχρήστος Στέφανος, επειδή η παρουσία του , οι απόψεις και οι προτάσεις του, ήταν ενοχλητικές τόσο στον Διευθύνοντα Σύμβουλο όσο και στον πρόεδρο του Δ.Σ.

Συγκεκριμένα τους ενόχλησε επειδή από την αρχή της συμμετοχής του στο Δ.Σ. ζήτησε να υπάρχει ενημέρωση και συζήτηση των θεμάτων που εισάγονταν στο Δ.Σ, και ότι ο ρόλος των μελών του δεν πρέπει να περιορίζεται απλά και μόνο στην επικύρωση με θετική ψήφο των θεμάτων και προτάσεων που τίθεντο σε αυτό.

Τους ενόχλησε ότι επέβαλε στα Δ.Σ. να συζητούνται τα θέματα, να αναδεικνύονται πλευρές τους, να γίνονται προτάσεις από την πλευρά της Λαϊκής Συσπείρωσης και να καταψηφίζονται απ’ αυτήν αρκετά από τα προτεινόμενα.

Η εικόνα για τα μέλη του Δ.Σ. ,των έξι (6) συμβούλων επί συνόλου επτά (7), ήταν να δίνουν πάντα θετική ψήφο χωρίς να εκφράζουν άποψη σε όλα τα Δ.Σ., μα και σε όλα τα θέματα. 

Φαίνεται ότι αυτό που τους ενδιαφέρει τελικά και θέλουνε να επικρατεί στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΗ, είναι άκρα του τάφου σιωπή.

Δηλαδή τα μέλη του Δ.Σ. πρέπει απλά να ψηφίζουν , να μην ρωτάνε, να μην συζητάνε, να μην έχουνε απορίες, να μην αναδεικνύουν προβλήματα, απλά να συμφωνούν σε όλα.

Αυτή είναι η φιλοσοφία για την λειτουργία του Δ.Σ., έτσι εννοεί ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος ότι πρέπει να λειτουργεί η ΔΕΥΑΗ ΑΕ, φυσικά με τις ευλογίες της πλειοψηφίας (συμπολίτευσης) του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας.

Αυτή όμως η λειτουργία του Δ.Σ. δεν προς όφελος του λαού και του τόπου. 

Είχε δίκιο ο Δώρης... Είχε δίκιο ο Δώρης... Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 30, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.