Γερμανός γιατρός συγκέντρωσε και παρέδωσε ιατρικό υλικό στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ)

Γερμανός γιατρός συγκέντρωσε και παρέδωσε ιατρικό υλικό στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ)

 
Στην πρώτη παράδοση υλικού προς το κέντρο υγείας Ηγουμενίτσας προχώρησε ο Γερμανός Φιλέλληνας Γιατρός κος Thomas Τillmann, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη, τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Γιάννη Λώλο και τον επικεφαλή της αντιπολίτευσης του Δήμου κ. Θωμά Παππά.


Πρόκειται για νοσοκομειακό υλικό για το οποίο οι υπεύθυνοι του Κέντρου Υγείας Ηγουμενίτσας εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους, δηλώνοντας παράλληλα πως το υλικό που παρέλαβαν ήταν κάτι παραπάνω από αυτό που περίμεναν.


Ο Ιατρός κος Thomas Τillmann κατάγεται από την περιοχή του Μenden ΒΔ Γερμανίας,, φίλος της Ελλάδας, που εδώ και πολλά χρόνια περνάει τις διακοπές του στην χώρα μας, έχοντας κτίσει φιλικούς δεσμούς με τους Έλληνες.


Συνειδητοποιημένος πολίτης , βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας, θέλησε με μεγάλη ευχαρίστηση και στα μέτρα των δυνατοτήτων του, να συνδράμει στην αντιμετώπιση κάποιων ελλείψεων και κάποιων αναγκών ιατρικού υλικού του Κέντρου Υγείας Ηγουμενίτσας.


Ως γνωστό τα κέντρα υγείας όλης της επικράτειας υπολειτουργούν , λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού αλλά και απλού ιατρικού υλικού (γάζες , σύριγγες , επιθέματα κα.).

Ο Θωμάς Παππάς πρότεινε στον Δήμαρχο να τιμήσει τον κ. Thomas Τillmann, ανακηρύσσοντάς τον επίτιμο δημότη Ηγουμενίτσας.

Η προσπάθεια του κ. Thomas Τillmann δεν τελείωσε εδώ, καθώς δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει να συγκεντρώνει υλικά για τους τομείς υγείας της Θεσπρωτίας, με επόμενο στόχο την υλικοτεχνική στελέχωση του οδοντιατρείου του Κέντρου Υγείας Ηγουμενίτσας. 

Σημαντική ήταν και η συμβολή του συμπολίτη μας κ. Στέφανου Μπακιρτζίδη

Γερμανός γιατρός συγκέντρωσε και παρέδωσε ιατρικό υλικό στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ) Γερμανός γιατρός συγκέντρωσε και παρέδωσε ιατρικό υλικό στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 18, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.