Ο Φώτης Παπαγεωργίου για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι

Ο Φώτης Παπαγεωργίου για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι

 
 
Αυτές τις ημέρες που όλα άλλαξαν στην Γαλλία μετά το τρομοκρατικό κτύπημα ,είναι επιβεβλημένο να ανασυνταχτούμε όλοι και να συσπειρωθούμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά για να δώσουμε μία δυναμική απάντηση στον φανατισμό, στην μισαλλοδοξία στην μνησικακία .

Δεν υπάρχουν περιθώρια για διχαστικές αντιλήψεις και συμψηφισμούς γιατι δυστυχώς αρκετοί συμπολίτες μας έχουν κυριευθεί από ένα δυσάρεστο κλίμα εθνικισμού και συγκρίσεων ,που δεν είναι καθόλου δίκαιο να γίνεται στις τόσο δύσκολες ώρες που περνά όλη η ανθρωπότητα και που είναι ώρες γεμάτες αβεβαιότητα και φόβο για το αύριο .

Οι Δημοκρατικές Κοινωνίες έχουν υποχρέωση να συντάσσονται σε μία ισορροπία των καλών σχέσεων όλων των λαών για την καλή διεκπεραίωση και εξάλειψη του τρομακτικού φαινομένου που θέλει υποταγμένες σκέψεις ,υποταγμένους πολίτες και ανθρώπινα πτώματα παντού.

Κάθε προσπάθεια συμψηφισμού με άλλα τραγικά γεγονότα δεν ωφελεί . Δεν βοηθάει η επίκληση των άλλων τραγικών γεγονότων που συμβαίνουν σε όλον τον πλανήτη και που συμπάσχουμε με όλους αυτούς που χάνουν καθημερινά την ζωή τους μέσα σε αναίτιες εστίες πολέμου αντιμετωπίζοντας καθημερινά τον θάνατο.

Κάθε τραγικός γεγονός πρέπει να αντιμετωπίζεται ξεχωριστά γιατί μόνον έτσι θα δοθεί η κατάλληλη προσοχή και σοβαρότητα για την επίλυση του προβλήματος

Καμμία ανθρώπινη ζωή δεν μετράται με οτιδήποτε άλλο σε αυτόν τον πλανήτη,, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σιωπά όταν ο θάνατος παραμονεύει δίπλα του.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος μας, δίνει καθημερινά την μάχη για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις αδιαπραγμάτευτες δημοκρατικές αξίες της ζωής. Είναι ανάγκη να πλαισιώσουμε όλη αυτήν την προσπάθεια του με όλες μας τις δυνάμεις

Φώτης Τ Παπαγεωργιου
Ο Φώτης Παπαγεωργίου για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι Ο Φώτης Παπαγεωργίου για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 17, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.