Δημοτικό Σύμβουλο του ΣΥΡΙΖΑ στην Παραμυθιά έχετε έτοιμο ("αξιοκρατικά") για νέο διοικητή του Νοσοκομείου Φιλιατών κ. Κάτση;


Δημοτικό Σύμβουλο του ΣΥΡΙΖΑ στην Παραμυθιά έχετε έτοιμο ("αξιοκρατικά") για νέο διοικητή του Νοσοκομείου Φιλιατών κ. Κάτση;


Στο δρόμο των προκατόχων τους (ΝΔ & ΠΑΣΟΚ) στο θέμα των διοικήσεων των Νοσοκομείων φαίνεται ότι βαδίζουν ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Ξανθός και ο τοπικός Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μάριος Κάτσης.

Η αξιολόγηση των νυν διοικητών των Νοσοκομείων του ΕΣΥ από τα μέλη της νεοσυσταθείσας επιτροπής του υπουργείου πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Για το Νοσοκομείο Φιλιατών, σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Ηγουμενίτσας, πρόταση (αξιοκρατική πάλι Μάριε;) του τοπικού Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κάτση, είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Σουλίου, με τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατρός στο επάγγελμα κ. Γιώργος Λύγκας.

Υπενθυμίζουμε τις τοποθετήσεις του κ. Κάτση, προεκλογικά βέβαια, ίσα ίσα για να παραμυθιάσουμε τους ψηφοφόρους, πως οι επιλογές των διοικητών θα γίνουν με καθαρά αξιοκρατικές επιλογές.

"Δεν θα διώξουμε τους Νεοδημοκρατοπασόκους για να βάλουμε τα δικά μας παιδιά" έλεγε ο νεαρός Βουλευτής Θεσπρωτίας, πάντα προεκλογικά.

Για να μην αδικούμε όμως κανέναν, ο κ. Λύγκας είναι ένας άξιος και ικανότατος γιατρός, με μεγάλη προσφορά στην τοπική κοινωνία.

Όσο για την διοικητική του εμπειρία, περιορίζεται στον ρόλο του Δημοτικού Συμβούλου και του Προέδρου του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς .

Πρώτη φορά "αριστερά", λοιπόν, μόνο για τα δικά τους παιδιά.
"Αξιοκρατικά" όμως....
Δημοτικό Σύμβουλο του ΣΥΡΙΖΑ στην Παραμυθιά έχετε έτοιμο ("αξιοκρατικά") για νέο διοικητή του Νοσοκομείου Φιλιατών κ. Κάτση; Δημοτικό Σύμβουλο του ΣΥΡΙΖΑ στην Παραμυθιά έχετε έτοιμο ("αξιοκρατικά") για νέο διοικητή του Νοσοκομείου Φιλιατών κ. Κάτση; Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 30, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.