Είναι πολλά τα λεφτά Δήμαρχε και συνεχίζεις να παίζεις με την υγεία των παιδιών μας; (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι πολλά τα λεφτά Δήμαρχε και συνεχίζεις να παίζεις με την υγεία των παιδιών μας; (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)


Έχει και η ανοχή τα όρια της Δήμαρχε και Αντιδήμαρχε σκουπιδιών.

Ποιοι νομίζεται ότι είστε και παίζετε με την υγεία των παιδιών μας, στον βωμό του χρήματος;
Γιατί δεν υπάρχει καμία άλλη δικαιολογία για να κάνετε τα στραβά μάτια και να βοηθάτε και από πάνω, τον ιδιώτη που πληρώνεται για να μεταφέρει τα ανακυκλώσιμα καθημερινά στα Γιάννενα, να μολύνει τις γεωτρήσεις του Δήμου, από τις οποίες πίνουν νερό τα παιδιά μας;

Πρόσφατο το βίντεο της μπουλντόζας του Δήμου Ηγουμενίτσας, που βοηθούσε ΠΑΡΑΝΟΜΑ τον ιδιώτη, να τρέπεται σε φυγή στη θέα της κάμερας και ο "αρμόδιος" Αντιδήμαρχος να κάνει την ... "κότα".



Έχουμε κάνει δεκάδες ρεπορτάζ για τον παράνομο σταθμό μεταφόρτωσης στο παλιό εργοτάξιο της Εγνατίας στο παλιό Γραικοχώρι.
Την μία δεν είδατε δεν ξέρατε, την άλλη μας βγάλατε ψεύτες, τώρα τι θα πείτε;

Ακριβώς πριν ένα μήνα, η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας, μετά από καταγγελία του εκδότη και δημοσιογράφου κ. Βαγγέλη Αναστασίου, βεβαίωσε πως στο σημείο υπάρχουν, παράνομα, σκουπίδια. (Δημοσιεύουμε το έγγραφο της Αστυνομίας)




Σήμερα, μετά από νέα καταγγελία, επισκεφθήκαμε το σημείο και η εικόνα που αντικρίσαμε ήταν χειρότερη από ποτέ.

Από όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε για το θέμα έχουν ενημερωθεί από την Αστυνομία και οι υπηρεσίες της Περιφέρειας, χωρίς όμως να έχουμε δει κάποια αντίδραση.

Δήμαρχε, βγες και ενημέρωσε πόσα λεφτά δίνεις στον εργολάβο από τα Γιάννενα να μεταφέρει, υποτίθεται, τα ανακυκλώσιμα καθημερινά στα Γιάννενα, ενώ τα παρατάει στις γεωτρήσεις που πίνει νερό όλη η πόλη της Ηγουμενίτσας.

Ενημέρωσε επίσης τους ψηφοφόρους σου αλλά και τους ... άλους δημότες, πως τυχόν πρόστιμο θα το πληρώσουν αυτοί και όχι εσύ και ο Αντιδήμαρχός σου. Ούτε βεβαια ο ιδιώτης εργολάβος.

Αύριο μαθαίνουμε πως θα γίνει μήνυση σε βάρους του Δήμου Ηγουμενίτσας και καταγγελία προς όλους τους υπεύθυνους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, όπως λέτε και εσείς οι Ποποβίτες... 

Δείτε τις σημερινές εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του μπλοκ μας:

 
Υ.Γ. Μην προσπαθήσετε να τα μαζέψετε το πρωί, θα είμαστε και πάλι εκεί...
Είναι πολλά τα λεφτά Δήμαρχε και συνεχίζεις να παίζεις με την υγεία των παιδιών μας; (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Είναι πολλά τα λεφτά Δήμαρχε και συνεχίζεις να παίζεις με την υγεία των παιδιών μας; (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 09, 2015 Rating: 5

2 σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.