Συλλήψεις δύο αλλοδαπών στα Ιωάννινα και στην Ηγουμενίτσα, για καταδικαστικές αποφάσεις

Συλλήψεις δύο αλλοδαπών στα Ιωάννινα και στην Ηγουμενίτσα, για καταδικαστικές αποφάσεις


Συνελήφθησαν, προχθές (11-11-2015) στα Ιωάννινα και στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς των υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας, δύο αλλοδαποί, για καταδικαστικές αποφάσεις.

Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:

· Προχθές το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, μία 26χρονη υπήκοος Ρουμανίας, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, για επαιτεία.

· Προχθές το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος στερούνταν νομίμων προϋποθέσεων εισόδου και παραμονής στη χώρας μας και επιπρόσθετα σε βάρος του εκκρεμούσαν πέντε καταδικαστικές αποφάσεις, συνολικής ποινής φυλάκισης έξι μηνών και χρηματικής ποινής (950) ευρώ, για παραβάσεις του ΚΟΚ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Συλλήψεις δύο αλλοδαπών στα Ιωάννινα και στην Ηγουμενίτσα, για καταδικαστικές αποφάσεις Συλλήψεις δύο αλλοδαπών στα Ιωάννινα και στην Ηγουμενίτσα, για καταδικαστικές αποφάσεις Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 13, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.