Αφιερωμένο στον αείμνηστο αρχιμανδρίτη Γερβάσιο το ημερολόγιο 2016 της Μητροπόλεως Παραμυθίας

Αφιερωμένο στον αείμνηστο αρχιμανδρίτη Γερβάσιο το ημερολόγιο 2016 της Μητροπόλεως Παραμυθίας

 
Κυκλοφορεί από την Ιερά Μητρόπολη Παραμυθιάς Φιλιατών Γηρομερίου και Πάργας, το ημερολόγιο του 2016. Το φετινό ημερολόγιο της Μητρόπολης Παραμυθιάς είναι αφιερωμένο στον μακαριστό αρχιμανδρίτη Γερβάσιον Κανάτα, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο το Μάϊο του 2015

Μπορείτε να το αποκτήσετε στα βιβλιοπωλεία της Μητρόπολης, στην Παραμυθιά στο ισόγειο του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Δονάτου τηλ. 2666022264 και στην Ηγουμενίτσα στην οδό Κύπρου 37.

Tο Εκκλησιαστικό Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Παραμυθιάς λειτουργεί, από το 1987 με πρωτοβουλία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου μας κ.κ. Τίτου. Αποτελεί σπουδαίο πνευματικό έργο της Ιεράς Μητρόπολής μας, μία μαρτυρία στο σύγχρονο κόσμο και συμβάλλει θετικά στην πνευματική πρόοδο της τοπικής μας κοινωνίας.

Το βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Παραμυθιάς διαθέτει μια πλούσια συλλογή από Λειτουργικά βιβλία, Έργα Πατέρων της Εκκλησίας, Βίους Αγίων, Επιστημονικά, Ποιμαντικά, Κυριακοδρόμια, Κατηχητικά και Ιεραποστολικά Βοηθήματα, Αντιαιρετικά, Εκκλησιαστική Ιστορία, Εποικοδομητικά, Παιδικά, Εικόνες, DVDs, CDs και CD-ROMs όλων των Ορθοδόξων Χριστιανικών εκδόσεων.
 
Αφιερωμένο στον αείμνηστο αρχιμανδρίτη Γερβάσιο το ημερολόγιο 2016 της Μητροπόλεως Παραμυθίας Αφιερωμένο στον αείμνηστο αρχιμανδρίτη Γερβάσιο το ημερολόγιο 2016 της Μητροπόλεως Παραμυθίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 02, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.