Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα στα Ιωάννινα, στην Ηγουμενίτσα και στην Πρέβεζα, για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα στα Ιωάννινα, στην Ηγουμενίτσα και στην Πρέβεζα, για κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται καθημερινά, τέσσερα άτομα, τα οποία κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Πρόκειται για τέσσερις άνδρες ημεδαπούς, ηλικίας 53, 44, 32 και 40 ετών, οι συλλήψεις των οποίων πραγματοποιήθηκαν χθες (02-12-2015) το μεσημέρι και το βράδυ, στα Ιωάννινα , στο Λαδοχώρι Θεσπρωτίας και στην Πρέβεζα.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, συνελήφθη στα Ιωάννινα, ένας 53χρονος ημεδαπός, ο οποίος είχε στην κατοχή του, δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (74) γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο χάρτινες συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους (1,3) γραμμαρίων.

Στην τρίτη περίπτωση, συνελήφθη χθες το βράδυ, στο Λαδοχώρι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ένας 32χρονος ημεδαπός, ο οποίος ως οδηγός δίκυκλης μοτοσυκλέτας, κατείχε μια νάιλον συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στην τελευταία περίπτωση, συνελήφθη χθες το βράδυ, στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ένας 40χρονος ημεδαπός, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και στην κατοχή του βρέθηκαν οκτώ νάιλον συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους (14,5) γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα στα Ιωάννινα, στην Ηγουμενίτσα και στην Πρέβεζα, για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα στα Ιωάννινα, στην Ηγουμενίτσα και στην Πρέβεζα, για κατοχή ναρκωτικών Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 03, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.