Παράταση της Έκθεσης φωτογραφίας «Μνημεία Αστρόφωτα»

Παράταση της Έκθεσης φωτογραφίας «Μνημεία Αστρόφωτα»

 
Tην Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015 στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Μουργκάνας (Γερανίου 44, Αθήνα) πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας "Μνημεία Αστρόφωτα" του Γιώργου Μαλαμίδη και του Κων/νου Τσέκα, που περιλαμβάνει φωτογραφίες αρχαίων, βυζαντινών και μεταβυζαντινών μνημείων της Θεσπρωτίας με φόντο αστερισμούς, πλανήτες και άλλα εντυπωσιακά ουράνια φαινόμενα.
 
Οι δύο νέοι φωτογράφοι κατά τη διάρκεια παρουσίασης των έργων τους και με τη βοήθεια προβολής slides, μετέφεραν στους επισκέπτες την πορεία του οδοιπορικού τους και μοιράστηκαν μαζί τους ένα κομμάτι του μεγαλείου του τόπου και του πολιτισμού μας.

Ακολούθησε ξενάγηση στον χώρο της έκθεσης, όπου οι κ. Μαλαμίδης και κ. Τσέκας, αναφέρθηκαν λεπτομερώς στα ουράνια φαινόμενα που αποτυπώνονται στα έργα τους και με προθυμία απάντησαν στις ερωτήσεις των επισκεπτών.
 
Η έκθεση αρχικά προοριζόταν να διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015.
 
Μετά το έντονο ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε και με την ευγενή παραχώρηση του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηγουμενίτσας, θα παραμείνει στον χώρο της Ομοσπονδίας Μουργκάνας μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου 2016. 
 
Ώρες Λειτουργίας: Παρασκευή: 7.00 μ.μ. - 9.00 μ.μ.
Παράταση της Έκθεσης φωτογραφίας «Μνημεία Αστρόφωτα»  Παράταση της Έκθεσης φωτογραφίας «Μνημεία Αστρόφωτα» Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 21, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.