«Λουκέτο» στο δημοτικό σχολειό Ξηρολόφου βάζει ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων

«Λουκέτο» στο δημοτικό σχολειό Ξηρολόφου βάζει ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων

 
 
Την επ΄αόριστο αποχή των μαθητών από τα μαθήματα τους με πρωτοβουλία των γονέων, αποφάσισε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολειού Ξηρολόφου σε συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης.

Αιτία η μεταφορά των μαθητών από το ΚΤΕΛ, η οποία δεν πραγματοποιείται τις προβλεπόμενες ώρες, καθώς η μεταφορά πραγματοποιείται με ένα όχημα τόσο από Καρβουνάρι όσο και από Ζερβοχώρι και Προδρόμι .

Το θέμα συζητήθηκε και στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας μετά από σχετική ερώτηση του επικεφαλής της παράταξης Ενωτική Κίνηση για την Ανάπτυξη, Δημήτριου Σακαρέλη, χωρίς ωστόσο να υπάρξει σχετική απόφαση αφού η μεταφορά των μαθητών είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας Ηπείρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της paramythia-online.gr, τις επόμενες ημέρες έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στην περιφέρεια για την εξεύρεση λύσης.

Για το ίδιο θέμα έχει υπάρξει επικοινωνία της περιφερειακής συμβούλου Αντιγόνη Φίλη με την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας στην οποία και πρότεινε το δρομολόγιο από Καρβουνάρι να πραγματοποιείται από το λεωφορείο που μεταφέρει τους μαθητές του Γυμνασίου, με παρουσία συνοδού.

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, ζητά την άμεση τροποποίηση της υπάρχουσας σύμβασης και τον διαχωρισμό των δύο δρομολογίων (Ζερβοχώρι - Ξηρόλοφος και Καρβουνάρι - Ξηρόλοφος) που είναι εκ διαμέτρου αντίθετες κατευθύνσεις με δύο ξεχωριστά λεωφορεία, ένα για κάθε προορισμό.
«Λουκέτο» στο δημοτικό σχολειό Ξηρολόφου βάζει ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων «Λουκέτο» στο δημοτικό σχολειό Ξηρολόφου βάζει ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 16, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.