ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ «ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ» ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΩΜΑΖΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗ ΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ (+ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ «ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ» ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΩΜΑΖΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗ ΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ (+ΒΙΝΤΕΟ)


Για μία ακόμη φορά εμπιστεύθηκε στίχους του συμπολίτη μας Θωμάζου Δημήτριου ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης Χρήστος Γιαννόπουλος , αυτή την φορά στην νέα του δισκογραφική δουλειά «Λοκάντα η Ελλάς» η οποία θα κυκλοφορήσει μέχρι τα Χριστούγεννα .

Το τραγούδι «Οι ευθύνες» ερμηνεύει ο Παύλος Καρποδίνης με μοναδικό τρόπο και απεικονίζει τους σύγχρονους προβληματισμούς του Έλληνα σε ένα CD με 21 όμορφα τραγούδια για την Ελλάδα της κρίσης, του μνημονίου, της μετανάστευσης, της προσφυγιάς, αλλά και της εθνικής μας περηφάνιας, της ελπίδας, του έρωτα και της ψυχικής μας ανάτασης.

Ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδο και αυτό το άλμπουμ του Κυρίου Χρήστου Γιαννόπουλου και να συνεχίσει ο Δημήτρης να μας εκπλήσσει το ίδιο ευχάριστα και στο μέλλον.

ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ «ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ» ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΩΜΑΖΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗ ΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ (+ΒΙΝΤΕΟ) ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ «ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ» ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΩΜΑΖΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗ ΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 04, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.