Ηγουμενίτσα: Χωρίς πλοία την Πέμπτη

Ηγουμενίτσα: Χωρίς πλοία την Πέμπτη


Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας ανακοινώνει ότι σύμφωνα με το από 27/11/2015 Δελτίο Τύπου, η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο.) αποφάσισε την πραγματοποίηση πανελλαδικής 24ωρης απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων που κήρυξε η ΓΣΕΕ, ημέρα Πέμπτη 03 Δεκεμβρίου με έναρξη την 00:01 και λήξη την 24:00. 
 
Επίσης το Σωματείο Μηχανικών και Κατωτέρων Πληρωμάτων Μ/S και Π/θ Κοντινών Αποστάσεων «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ» θα συμμετάσχει στην προαναφερόμενη απεργία της Π.Ν.Ο. με 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση την Πέμπτη 03 Δεκεμβρίου 2015 με έναρξη την 00:01 και λήξη την 24:00 (αφορά τις δρομολογιακές γραμμές Κέρκυρας - Ηνουυενίτσας. Λευκίμμης - Ηγουμενίτσας. Ηγουμενίτσας - Παξών). 
 
Προς αποφυγή ταλαιπωρίας το επιβατικό κοινό που επιθυμεί να μετακινηθεί την ανωτέρω ημερομηνία προς Λιμένες Ιταλίας και προς Λιμένες Κέρκυρας - Λευκίμμης - Παξών. παρακαλείται να ενημερώνεται σχετικά από τα τοπικά Ναυτικά Πρακτορεία και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
Ηγουμενίτσα: Χωρίς πλοία την Πέμπτη Ηγουμενίτσα: Χωρίς πλοία την Πέμπτη Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 02, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.