Ηγουμενίτσα: Συγκέντρωση υλικού για τους πρόσφυγες της Ειδομένης

Ηγουμενίτσα: Συγκέντρωση υλικού για τους πρόσφυγες της Ειδομένης


Οι ¨δυνατοί¨ του κόσμου κάνουν κομμάτια τόπους, ανθρώπους, ζωές. Χιλιάδες συνάνθρωποι μας πήραν τον δρόμο της Προσφυγιάς, οφείλουμε να είμαστε στο πλευρό τους. Κλιμάκιο Αλληλεγγύης που στηρίζει η «Η ανατροπή στη πόλη και το χωριό» και «Α.Ρ.Π.Η», θα επισκεφτεί την Ειδομένη την Παρασκευή 4/12 και θα παραμείνει έως τη Κυριακή 6/12.

Όλοι μας, δείχνουμε έμπρακτα την Αλληλεγγύη μας· προσφέρουμε από το υστέρημά μας για να μπορέσουν αυτοί οι άνθρωποι να σταθούν στα πόδια τους, να συνεχίσουν κόντρα σε θάλασσες, ποτάμια, φράχτες και ναρκοπέδια, το δρόμο που δεν έχουν επιλέξει, το δρόμο της Προσφυγιάς.

Απαραίτητα στον καταυλισμό της Ειδομένης είναι:

1.τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως γάλα, κονσέρβες, ξηροί καρποί, φρυγανιές, παστέλι, μπισκότα και ότι αντέχει εκτός ψυγείου, καθώς και ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια.

2. Παπούτσια, γαλότσες, σλίπινγκ-μπανκ και σκηνές, (ρουχισμό δεν χρειάζονται, οι αποθήκες στον καταυλισμό είναι γεμάτες).

Τα είδη που ο καθένας θέλει να στείλει μπορεί να τα φέρει μέχρι τη Παρασκευή 4/12 στις 12 το μεσημέρι στη Ν. Σελεύκεια στο καφενείο ¨του Ηρακλή¨ ή

ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ με τους: 
1) Σταύρο Παυλίδη στο 6977 626668
2) Σωτήρη Λιαμπότη στο 6932 367260
Ηγουμενίτσα: Συγκέντρωση υλικού για τους πρόσφυγες της Ειδομένης Ηγουμενίτσα: Συγκέντρωση υλικού για τους πρόσφυγες της Ειδομένης Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 02, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες