ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
 
 
Με ενεργούς συμμετέχοντες από όλη την Ήπειρο και ακροατήριο επίσης πραγματοποιήθηκε και φέτος η έκτη συνάντηση νέων καλλιτεχνών στις 22 Νοεμβρίου στην Εταιρία Ηπειρωτικών Μελετών στα Γιάννενα.
Ούτε ο κακός καιρός ούτε η αδιάκοπη βροχή δεν στάθηκαν ικανά να αναβάλουν ή να ακυρώσουν την εκδήλωση.
Πρόκειται για ένα σπουδαίο μουσικό και εκπαιδευτικό γεγονός που διοργανώθηκε από την ΕΗΜ σε συνεργασία με το Πρότυπο Ωδείο Ηγουμενίτσας, το σημαντικότερο ωδείο της Θεσπρωτίας, το οποίο παρέχει ένα μοναδικό εκπαιδευτικό περιβάλλον που ενισχύει την καλλιτεχνική, πνευματική και προσωπική ανάπτυξη των μαθητών και θέτει τις βάσεις για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.
Η μουσική μάγευε με τη μελωδία της και τον επικό της τόνο. Οι καλλιτέχνες, περισσότερο και από επαγγελματίες συνάρπαζαν με τη στάση τους, τη σοβαρότητά τους και την εκτέλεσή τους. Το κοινό παρακολουθούσε με κατάνυξη και δέος αποσβολωμένο σ' ένα χώρο αντάξιο των περιστάσεων. Ειλικρινά με εξέπληξε θαυμάσια η όλη παράσταση.
Μπράβο στους νέους καλλιτέχνες, μπράβο στους δασκάλους τους, μπράβο και στους ακροατές. Και πάνω απ' όλα μπράβο στον κο. Κωνσταντίνο Λεοντάρη, καθηγητή βιολιού, που είχε και την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης. Εύχομαι αυτή η εκδήλωση να αποτελέσει την αρχή και για πολλές ακόμη.

Κύρκου Ερμιόνη
ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 03, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.