Casa la Mundi: Ένα όνειρο ζωής στην Βασιλίτσα

Casa la Mundi: Ένα όνειρο ζωής στην Βασιλίτσα
Σε μια απ’ τις πιο χαρισματικές γωνιές της Πίνδου, αξεπέραστης ομορφιάς και γοητείας, σε υψόμετρο 1300μ. βρίσκεται το Casa la Mundi.

Ένα ξενοδοχείο φανερής υπεροχής, πολύ κοντά στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας, τη Βάλια Κάλντα, τη Σαμαρίνα, το Περιβόλι, την Αβδέλλα και άλλα ονομαστά βλαχοχώρια.


Στο Casa la Mundi αναδεικνύεται μια αισθητική άποψη που σπάει τα καθιερωμένα του τόπου και προσλαμβάνει ευρωπαϊκές διαστάσεις, συγκρινόμενη με ονομαστά σημεία σε αλπικά θέρετρα.

http://casalamundi.gr/wp-content/uploads/2015/11/reception1.jpg
Στην καρδιά της Πίνδου, σε μια ατέλειωτη πηγή φυσικού πλούτου, θελήσαμε να προσφέρουμε στον επισκέπτη της περιοχής μας, ένα χώρο που να ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις του σύγχρονου ατόμου, για να απολαμβάνει με γαλήνη και ασφάλεια τις χάρες του βουνού. Ένα χώρο που να ξαναζωντανεύει τις αισθήσεις σας.

http://casalamundi.gr/wp-content/uploads/2015/11/restaurant4.jpg
Το Casa la Mundi είναι ένα όνειρο ζωής, που πήρε πνοή χάρη στην τόλμη, την ισχυρή θέληση, την υπομονή και αποφασιστικότητα μας. Εκτιμόντας την υψηλή ποιότητα, δεν πάψαμε να πιστεύουμε στην σταθερή αξία της φυσικής ομορφιάς του τόπου μας.
Casa la Mundi: Ένα όνειρο ζωής στην Βασιλίτσα Casa la Mundi: Ένα όνειρο ζωής στην Βασιλίτσα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 17, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.