Επίσκεψη στο Δημαρχείο, πραγματοποίησαν μαθητές της Β1’ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας



Επίσκεψη στο Δημαρχείο Ηγουμενίτσας, πραγματοποίησαν οι μαθητές της Β1’ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας σήμερα, 2 Φεβρουαρίου, συνοδευόμενα από τον δάσκαλο τους κ. Στέργιο Παλπάνη.
 
Τα παιδιά, επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο και του εξέθεσαν τα αιτήματα τους, με τον Δήμαρχο να υπόσχεται να τα υλοποιήσει άμεσα. 
 
Στη συνάντηση με τον Δήμαρχο παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δονάτος Μαρτίνης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασίλειος Ντάνης καθώς και η Πρόεδρος την Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιάς Εκπαίδευσης Δήμου Ηγουμενίτσας, κα Χριστίνα Τζέλλου. 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πλαίσια δράσης για την ανακύκλωση, τα παιδιά δώρισαν στον Δήμαρχο την αφίσα που σχεδίασαν και του ζήτησαν να την προωθήσουν μαζί στους πολίτες. 
 
Τα παιδιά επισκέφθηκαν επίσης το ΚΕΠ και ενημερώθηκαν για τις υπηρεσίες που προσφέρει από την προϊσταμένη, κα Σουζάνα Καπνίση. 
 
Έπειτα ενημερώθηκαν για τις Οικονομικές Υπηρεσίες από την Διευθύντρια κα. Ανθίππη Λουκά και τέλος για τις Τεχνικές Υπηρεσίες από τις Μηχανικούς του Δήμου, κα. Χριστίνα Γόγολου και κα. Γιάννα Τζοβάρα. 
 
Ενημερώθηκαν τέλος και για την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου. 
 
Γεμάτοι νέες γνώσεις αλλά και ικανοποιημένοι από τη αποδοχή των αιτημάτων τους από τον Δήμαρχο, οι μαθητές μας χαιρέτισαν και επέστρεψαν στη σχολική τους τάξη για να συνεχίσουν τα μαθήματα τους.
Επίσκεψη στο Δημαρχείο, πραγματοποίησαν μαθητές της Β1’ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας Επίσκεψη στο Δημαρχείο, πραγματοποίησαν μαθητές της Β1’ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 03, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.