Στο νέο τερματικό σταθμό (Τ2) μεταφέρθηκαν τα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας



Η Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. προς εξυπηρέτηση του κοινού, ενημερώνει ότι τα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος που λειτουργούσαν στον 1ο Όροφο του Τερματικού Σταθμού – Τ1, μεταφέρθηκαν και θα λειτουργούν εφεξής στον 1ο Όροφο του νέου Τερματικού Σταθμού - Τ2.

Επίσης άμεσα, θα μεταφερθούν στο Ισόγειο του νέου Τερματικού Σταθμού - Τ2 οι ναυτιλιακές εταιρείες που εξυπηρετούν το check – in των φορτηγών οχημάτων με προορισμό τα λιμάνια της Ανκόνα, της Βενετίας και της Τεργέστης. Οι επιβάτες, τα αυτοκίνητα ΙΧ και τα φορτηγά προς Μπάρι και Μπρίντιζι, θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται κανονικά από τον Τερματικό Σταθμό – Τ1.

Θεωρούμε υποχρέωση να σας ενημερώσουμε ότι η χρήση συνολικά της Β΄ Φάσης του Λιμένα Ηγουμενίτσας, θα έπρεπε να είχε προ πολλών μηνών καταστεί λειτουργική. Η επίτευξη του στόχου στην παρούσα φάση είναι καθοριστικός και κρίσιμος παράγων για την εκταμίευση των χρηματικών πόρων από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενός διόλου ευκαταφρόνητου ποσού για το Ελληνικό Δημόσιο.

Για τη συνολική λειτουργία της Β’ Φάσης του λιμένα Ηγουμενίτσας, έχουν ήδη διασφαλιστεί οι όροι ασφαλείας με τις απαραίτητες για το σκοπό αυτό υποδομές και επίσης βρίσκονται σε εξέλιξη διαγωνισμοί για την απρόσκοπτη λειτουργία αυτού.

Στο νέο τερματικό σταθμό (Τ2) μεταφέρθηκαν τα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας Στο νέο τερματικό σταθμό (Τ2) μεταφέρθηκαν τα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 08, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.