Η ΔΩΔΩΝΗ προσφέρει καθημερινά δωρεάν φρέσκο γάλα σε 350 μαθητές




Η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, στο πλαίσιο της διαρκούς υλοποίησης δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με επίκεντρο την κοινωνία, αναλαμβάνει την καθημερινή δωρεάν διάθεση φρέσκου γάλακτος, ενός προϊόντος που ξεχωρίζει για την υψηλή διατροφική του αξία, σε τρία δημοτικά σχολεία του Δήμου Ιωαννιτών.

Με στόχο την ουσιαστική συμβολή στην υγιή σωματική ανάπτυξη των παιδιών και την επαρκή πρόσληψη θρεπτικών συστατικών, η ΔΩΔΩΝΗ από αύριο Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου μέχρι τη λήξη του τρέχοντος σχολικού έτους, θα μεταφέρει και θα διαθέσει συνολικά 13.500 λίτρα φρέσκο γάλα σε τρία δημοτικά σχολεία του Δήμου Ιωαννιτών, καλύπτοντας σε καθημερινή βάση την ανάγκη 350 παιδιών.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία υλοποιείται σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων, οι οποίοι έχουν αναλάβει τη διανομή του παρεχόμενου γάλακτος στα παιδιά, κι έρχεται να προστεθεί σε ένα ευρύ σύνολο δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που αναλαμβάνει η ΔΩΔΩΝΗ σε τακτά χρονικά διαστήματα με στόχο την ενεργή υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ, κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης δήλωσε: «Εν μέσω των προκλήσεων που καλούμαστε να ξεπεράσουμε ως χώρα, στη ΔΩΔΩΝΗ έχουμε αποφασίσει να θέτουμε στο επίκεντρο τον άνθρωπο, πάντα με σεβασμό, φροντίδα και αγάπη. Στο πλαίσιο αυτό, στόχος μας είναι να είμαστε κοντά στα παιδιά και στις οικογένειές τους, προσφέροντας καθημερινά φρέσκο γάλα σε μαθητές και μαθήτριες της περιοχής μας που το έχουν ανάγκη, στηρίζοντας ουσιαστικά την υγιή σωματική ανάπτυξη τους. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να υλοποιούμε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, σε συνεργασία με τους φορείς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, έτσι ώστε να μην υπάρξει παιδί που στερείται το γάλα του.»
Η ΔΩΔΩΝΗ προσφέρει καθημερινά δωρεάν φρέσκο γάλα σε 350 μαθητές Η ΔΩΔΩΝΗ προσφέρει καθημερινά δωρεάν φρέσκο γάλα σε 350 μαθητές Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 18, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.