Ηγουμενίτσα: Την Παρασκευή τελικά 7η Ποδηλατοδρομία αγάπης και ζωής της ΦΛΟΓΑΣ



Με την αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας στις 15 Φεβρουαρίου, μια ξεχωριστή εκδήλωση με πρωτοβουλία της «Φλόγας» Ηπείρου & του Τμήματος Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Θεσπρωτίας πραγματοποιείται στην Ηγουμενίτσα

Λόγω των καιρικών συνθηκών η ποδηλατοδρομία της ΦΛΟΓΑΣ στην Ηγουμενίτσα. αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί τελικά την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016.

350 περίπου παιδιά της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νόμου Θεσπρωτίας ,με τη καθοδήγηση των δασκάλων τους, θα τρέξουν και φέτος για έβδομη χρονιά με τα ποδήλατα τους, το γύρο της πόλης ,για να μεταφέρουν σε κάθε ευαίσθητο πολίτη το χτύπο της καρδιάς δεκάδων παιδιών με καρκίνο ,που δίνουν τη μάχη για τη ζωή τους σε όλο τον κόσμο.

Η ποδηλατοδρομία δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα με την έννοια της αθλητικής διάστασης, καθώς όλοι οι συμμετέχοντες είναι ήδη νικητές στην καρδιά μας.

Η εκκίνηση θα γίνει στις 10 το πρωί της Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου από την πλατεία Δημαρχείου Ηγουμενίτσας.

Διασχίζουμε την οδό Κύπρου ως το ύψος της Δαγκλή, διασχίζοντας την οδό Δαγκλή φτάνουμε στην παραλιακή και έναντι της καφετέριας Dali, διασχίζουμε την παραλιακή ως το ύψος της Εμπορικής Τράπεζας και διαμέσου της οδού 8ης Δεκεμβρίου, κατευθυνόμαστε προς το σημείο τερματισμού, που είναι η πλατεία Δημαρχείου.
Ηγουμενίτσα: Την Παρασκευή τελικά 7η Ποδηλατοδρομία αγάπης και ζωής της ΦΛΟΓΑΣ Ηγουμενίτσα: Την Παρασκευή τελικά 7η Ποδηλατοδρομία αγάπης και ζωής της ΦΛΟΓΑΣ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 18, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.