Συνελήφθησαν πατέρας και γιός κατηγορούμενοι για κλοπή, αποθήκευση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή



Συνελήφθησαν, χθες (07.02.2016) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πρέβεζας και του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Πρέβεζας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 31 και 58 ετών, με τις -κατά περίπτωση- κατηγορίες της κλοπής, αποθήκευσης - κατοχής ναρκωτικών και παράνομης οπλοκατοχής.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για περιστατικό κλοπής από αυτοκίνητο στο Κανάλι Πρέβεζας, εντόπισαν τον 31χρονο ημεδαπό και τον συνέλαβαν ως δράστη της κλοπής ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν αντικείμενα και έγγραφα, που είχε αφαιρέσει λίγη ώρα πριν από το αυτοκίνητο.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 31χρονου δράστη στο Καναλλάκι Πρέβεζας, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία ναρκωτικά χάπια και 6 φυσίγγια διαμετρήματος (9) mm ενώ στην κατοχή του σύνοικου 58χρονου πατέρα του, ο οποίος συνελήφθη επίσης, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι των (9) mm και οκτώ φυσίγγια, που κατείχε παράνομα.

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος δράστης είχε κρυμμένα σε υπαίθριο χώρο (καβάντζα), μία συσκευασία με (15) γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) και δύο ναρκωτικά χάπια, χωρίς ιατρική συνταγή, τα οποία κατασχέθηκαν.

Οι δύο ημεδαποί θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
Συνελήφθησαν πατέρας και γιός κατηγορούμενοι για κλοπή, αποθήκευση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθησαν πατέρας και γιός κατηγορούμενοι για κλοπή, αποθήκευση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 08, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.