Έχουν ξεφύγει οι Ιταλοί κυνηγοί. Πυροβόλησαν ντόπιο στην Γκρίκα Παραμυθιάς επειδή διαμαρτυρήθηκε


 
 
Ανεξέλικτες διαστάσεις τείνει να πάρει το φαινόμενο των ιταλών κυνηγών που αλωνίζουν στην Ήπειρο, αφού μετά τις γνωστές συμπεριφορές που μας έχουν συνηθίσει ορισμένοι από αυτούς τα τελευταία χρόνια, έχουν περάσει και στην χρήση όπλων εναντίον των ντόπιων.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο κυνηγοσυνδικαλιστής Σωτήρης Σακαβίτσης μέσω της σελίδας του Κυνηγετικού Συλλόγου Ιωαννίνων, Ιταλοί κυνηγοί πυροβόλησαν κάτοικο της Γκρίκας Παραμυθιάς επειδή διαμαρτυρήθηκε για την αλόγιστη χρήση σε κατοικήσιμη περιοχή, κοντά στο στάβλο του. 
 
Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει ο Σωτήρης Σακαβίτσης, οι παρατηρήσεις οδήγησαν σε αψιμαχία με αποτέλεσμα ο ντόπιος να πυροβολήσει στον αέρα για εκφοβισμό και ο ένας από τους Ιταλούς κυνηγούς να πυροβολεί τον κάτοικο της Γκρικας, τραυματίζοντας τον στα πόδια.

Η συνέχεια δόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Παραμυθιάς όπως αναφέρει ο Σωτήρης Σακαβίτσης, με τις απαιτούμενες εξηγησεις και την διενέργεια της σχετικής έρευνας.

Όπως καταγγέλλουν πρόεδροι κοινοτήτων, το πρόβλημα με τους Ιταλούς κυνηγούς είναι μεγάλο, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Χρυσαυγής και Προδρομίου Παραμυθιάς, παρέδωσαν προ ημερών, υπόμνημα διαμαρτυρίας σε όλες τις αρμόδιες αρχές.
 
Έχουν ξεφύγει οι Ιταλοί κυνηγοί. Πυροβόλησαν ντόπιο στην Γκρίκα Παραμυθιάς επειδή διαμαρτυρήθηκε Έχουν ξεφύγει οι Ιταλοί κυνηγοί. Πυροβόλησαν ντόπιο στην Γκρίκα Παραμυθιάς επειδή διαμαρτυρήθηκε Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 09, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.